loading...
عطاری آنلاین
اطلاعیه سایت عطاری
از آن جا که این سایت تحقیقات گسترده ای را پیرامون گیاهان دارویی ، عرقیجات ، ادویه جات و... آغاز کرده خواهشمندیم هر کدام از بازدید کنندگان گرامی ما را با نظرات خویش راهنمایی کنند و همچنین اگر اشکالی در مطلبی از سایت وجود دارد در نظرات همان مطلب به اطلاع ما برسانند تا دیگر بازدید کنندگان به اشتباه از مطلبی نتیجه گیری نفرمایند.

آخرین ارسال های انجمن
مدیر سایت بازدید : 552 چهارشنبه 20 شهریور 1392 نظرات (0)

 

آنتی‌بیوتیك‌های شمیایی را بیشتر بشناسیم

همان طور که می دانید معنی لغوی آنتی بیوتیک، ضد حیات است. بنابراین با توجه به نوع آنتی بیوتیک، دوز استفاده، زمان مصرف، این که چه فردی آن را مصرف کند و واکنش او نسبت به دارو و عوارض داروها، باید مواد غذایی خاصی مصرف کرد. بعضی از این عوارض ممکن است مشترک باشند که مهمترین آن ها عوارض گوارشی است. عوارض گوارشی ناشی از داروها عبارتند از: دل به هم خوردگی، اسهال، تهوع، ضعف، گیجی، سنگینی و...

طبق آمار اعلام شده از طرف معاون غذا و داروی وزارت بهداشت، 5 داروی اول پرمصرف كشور آنتی‌بیوتیك است و ایرانیان در سال 85 معادل 150 میلیارد تومان آنتی‌بیوتیك مصرف كرده‌اند که حدود30 میلیارد تومان آن برای مصرف آموكسی‌سیلین هزینه شده است.

غذاها چقدر می توانند با آنتی بیوتیک ها تداخل ایجاد کنند؟

تداخل غذا و آنتی بیوتیک با توجه به نوع آنتی بیوتیک می تواند متفاوت باشد. ما این را میدانیم که بعضی از آنتی بیوتیک ها به ویژه خانواده پنی سیلین ، آموکسی سیلین و آمپی سیلین سبب اختلال در جذب کلسیم می شوند.

اگر مواد غنی از کلسیم مانند انواع لبنیات یا سفیده تخم مرغ با آنتی بیوتیک ها مصرف شوند، می توانند باعث کاهش اثر این داروها شوند. به همین دلیل توصیه می شود که آنتی بیوتیک ها را با این مواد غذایی نخورید.

محلول ترکیبی اریترومایسین با زینک نیز وجود دارد. نشان داده شده است که محلول حاوی ترکیب اریترومایسین 4% بازینک، موجب کاهش 85درصدی ضایعات التهابی آکنه می شود، در حالی که محلول اریترومایسین 2% تا 46% این ضایعات را کاهش می دهد. عوارض جانبی مشاهده شده با این دو دارو عموماً خفیف و شامل خشکی، قرمزی و خارش پوست است. کولیت با غشاء کاذب نیز با مصرف موضعی کلیندامایسین مشاهده شده است. هنگامی که کلیندامایسین و اریترومایسین به صورت تک درمانی استفاده می شوند به سرعت مقاومت میکروبی را القاء می کنند و این مقاومت اثر بخشی بالینی آنها را کاهش می دهد. بنزوئیل پراکسید موجب القاء مقاومت نمی شود و هنگامی که با آنتی بیوتیک های موضعی یا خوراکی استفاده شود از توسعه مقاومت میکروبی جلوگیری می شود.

تتراسیلکلین ها

تتراسیلکلین ها: تتراسیکلین ها پر مصرف ترین داروی خوراکی در درمان آکنه هستند. در آمریکا، تتراسیکلین، داکسی سیکلین و مینوسیکلین بیشترین مورد مصرف را دارند.

مهم ترین عوارض جانبی مرتبط با مصرف تتراسیکلین ها شامل عوارض گوارشی و حساسیت به نور است. واژنیت کاندیدیایی یک عارضه شایع مرتبط با مصرف تتراسیکلین است. این عارضه در کسانی که مینوسیکلین مصرف می کنند کمتر دیده می شود. تومور کاذب مغزی، یک عارضه غیر شایع مصرف تتراسیکلین ها است که با تشخیص به موقع رفع می شود. مینوسیکلین ممکن است یک تغییر رنگ آبی در کیست های آکنه یا مخاط و دندان ها ایجاد کند. این دارو همچنین می تواند موجب هپاتیت خود ایمنی، سندرم شبه لوپوس دارویی و واکنش های شبه بیماری سرم شود. حساسیت به نور عارضه ای است که با داکسی سیکلین بیشتر از سایر داروها بروز می کند.

آنتی‌بیوتیک‌های مضر در بارداری

مصرف دارو در بارداری

یک بررسی جدید نشان می‌دهد که برخی از آنتی‌بیوتیک‌های مورد استفاده برای درمان عفونت‌های ادراری در دوران بارداری، در صورتی که مادر در ابتدای بارداری آنها را مصرف کرده باشد، احتمال بروز نقایص هنگام تولد را در نوزادان افزایش می‌دهد.

پژوهشگران نشان دادند که دو گروه از آنتی‌بیوتیک‌ها باعث افزایش خطر نقایص هنگام تولد می شوند:

1- سولفونامیدها (مانند کوتریموکسازول یا باکتریوم)

2- نیتروفورانتوئین‌ها (مانند ماکروبید)

این پژوهشگران برای بررسی این موضوع، در بیش از 13 هزار زن که نوزاد‌شان حداقل با یکی از نقایص هنگام تولد، به دنیا آمده بود و در 5 هزار زن دیگر که نوزادان‌شان عاری از این نقایص بود، شش گروه متفاوت از آنتی‌بیوتیک ها را استفاده کردند.

آنتی‌بیوتیک‌های سولفونامیدی با بروز 6 نقص هنگام تولد ارتباط داشتند و آنتی‌بیوتیک‌های نیتروفوانتویینی با بروز چهار نوع نقص همراه بودند.

سایر آنتی‌بیوتیک‌ها با بروز یک یا دو نقص هنگام تولد مربوط بودند.

وقتی آنتی بیوتیک ها قیام کنند

آنتی‌بیوتیک‌ها مواد شیمیایی هستند که از برخی انواع میکروارگانیسم‌ها (موجودات زنده ذره ‌بینی مانند قارچ‌های میکروسکوپی و باکتری‌ها) گرفته می‌شوند و از برخی انواع آنها برای درمان بیماری‌ها استفاده می‌شود، البته برخی از انواع آنتی‌بیوتیک‌ها هم می‌توانند به شکل جدی مضر باشند و حتی میکروب‌های مفید بدن را که وجودشان برای جذب مواد مغذی مهم و ویتامین‌های B و K ضروری است، نابود کنند. در ضمن برخی بیماران به آنتی‌بیوتیک‌ها حساسیت دارند که در این صورت حتما باید این موضوع را به پزشک معالج‌شان اطلاع دهند.

آنتی‌بیوتیک‌ها از آن دسته داروهایی هستند که نباید خودسرانه مصرف شوند، زیرا مصرف نامناسب یا بیش از حد نیاز آنها باعث مقاومت بدن در برابرشان می‌شود و به این ترتیب دیگر نمی‌توانند عفونت بدن را از بین ببرند.

از عوارض این داروها می‌توان به کاهش اثر قرص‌های ضد بارداری و بروز حساسیت به داروها یا غذاهای خاص اشاره کرد. آنتی‌بیوتیک‌ها برای بیماری‌های ویروسی تجویز نمی‌شوند و به هیچ وجه نباید به میزان زیاد تجویز گردند.

از پزشکتان سئوال کنید

آنتی‌بیوتیک‌ها آنقدر اهمیت دارند که وزرات بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره آنها به مردم هشدار داده است و ضمن آن که مردم را از مصرف خودسرانه این نوع داروها بر حذر می‌دارد، می گوید : در صورتی که پزشک برای شما آنتی‌بیوتیک تجویز کند، باید مجموعه‌ای از سوالات را با او مطرح کنید.

برای مثال شما حق دارید از او بپرسید چرا برایتان آنتی‌بیوتیک تجویز کرده است؟ از مصرف این دارو چه نتیجه‌ای می‌گیرید؟ دقیقا چه طور و چه زمانی باید مصرفش کنید، مثلا همراه غذا یا پس از آن و...؟ چه میزان از آن را مصرف کنید؟ تا چه زمانی باید از آن استفاده کنید، مثلا اگر بیماری شما بهبود پیدا کرد هم باید مصرف آن را ادامه دهید یا استفاده از دارو را متوقف کنید؟ آیا امکان دارد به دارو حساسیت داشته باشید و از آن بی‌اطلاع باشید؟

خودسرانه آنتی‌بیوتیک (چرک خشک‌کن) نخورید

مقاومت آنتی بیوتیکی یکی از مهم ترین معضلات بهداشتی جامعه امروز است

این مساله به طور آشکار باعث خطر برای افرادی می شود که عفونت ساده ای داشته و در صورت درمان تحت نظارت پزشک می توانستند به خوبی بهبود یابند، اما با مصرف نابجای آنتی بیوتیک در دفعات قبل، باعث بی تاثیر شدن این داروها شده اند.

زمانی که آنتی بیوتیک نتواند تاثیر کند، نتیجه این خواهد بود که :

- بیماری طولانی تر می شود.

- بیماری پیچیده تر می شود.

- مراجعه متعدد به پزشک یا حضور طولانی در بیمارستان را به دنبال خواهد داشت.

- نیاز به داروهای گران تر و سمی تر خواهد بود.

- چه بسا عفونت های مقاوم منجر به مرگ ایجاد شود.

فقط خود بیماران تنها کسانی نیستند که از این نتیجه رنج می برند، بلکه افراد سالم جامعه هم ضربه خواهند خورد. باکتری های مقاوم به سرعت بین اعضای خانواده، همکلاسی ها و همکاران گسترش خواهد یافت و سلامت افراد جامعه با گونه بیماریزای جدیدی که به سختی و با هزینه زیاد درمان می شود، تهدید خواهد شد.

گونه هایی از انواع باکتری هایی که به آنتی بیوتیک مقاوم شده اند، شامل انواع ایجاد کننده عفونت های پوستی، مننژیت، بیماری های قابل انتقال از راه جنسی و عفونت های دستگاه تنفسی مثل ذات الریه و نیز فارنژیت یا گلودرد چرکی است.

هر چه کرد آن آشنا کرد!

آنچه راجع به عوارض تجویز و مصرف غیرمنطقی آنتی‌بیوتیک‌ها باید بدانید.

مقاومت نسبت به آنتی‌بیوتیک‌ها فقط در آمریکا، می‌تواند سالانه تا 30 میلیارد دلار هزینه به نظام سلامت این كشور وارد ‌كند. این نتیجه یك مطالعه تازه است كه در آمریكا كلی سر و صدا به پا كرده.

30 میلیارد دلار پول كمی نیست، اما نكته این است كه این خسارت هنگفت، یك دلیل ساده دارد؛ مصرف بی‌رویه و نادرست آنتی‌بیوتیك‌ها.طبق آمار سازمان جهانی بهداشت، كشور ما به لحاظ مصرف دارو، جزو ۲۰ كشور نخست دنیاست و در آسیا بعد از چین مقام دوم را دارد. بعضی‌ها البته معتقدند این آمار دقیق نیست و ما در این زمینه هم در دنیا رتبه اول را كسب كرده‌ایم. چنان ‌كه به گفته دكتر منتصری معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشكی شیراز، ایران بالاترین رتبه مصرف سرانه دارو در جهان را دارد.

آمار رسمی وزارت بهداشت می‌گوید در ۸ سال گذشته، متوسط تعداد داروهای تجویز شده در هر نسخه، بیش از چهار قلم بوده است كه در حال حاضر متوسط كشوری آن به ۶/۳ قلم رسیده است. این در حالی است كه میانگین جهانی در این زمینه كمتر از دو قلم در هر نسخه است.

طبق آمار اعلام شده از طرف معاون غذا و داروی وزارت بهداشت، 5 داروی اول پرمصرف كشور آنتی‌بیوتیك است و ایرانیان در سال 85 معادل 150 میلیارد تومان آنتی‌بیوتیك مصرف كرده‌اند که حدود30 میلیارد تومان آن برای مصرف آموكسی‌سیلین هزینه شده است.

خیلی از ما وقتی مریض می‌شویم، تا صد جور قرص و کپسول نخوریم و چندتا آمپول ویتامین ب، مسکن یا پنی‌سیلین نزنیم، انگار حالمان خوب نمی‌شود. اگر هم پزشکمان اصرار کند برای بهبودی نیازی به مصرف این داروها نیست، با خودمان می‌گوییم: «این دکتره هم بی‌سواد است اصلاً نمی‌فهمد من چه وضعی دارم.» بعد هم می‌رویم سراغ یک پزشک دیگر و آنقدر این در و آن در می‌زنیم تا بالاخره یکی حاضر شود دفتر بیمه ما را همانطوری که انتظار داریم سیاه کند. در بین داروهای تجویز شده‌مان حتماً باید یکی از انواع آنتی‌بیوتیک وجود داشته باشد.

دبیر انجمن داروسازان ایران، سیدجمال سعید واقفی معتقد است: آنتی‌‏بیوتیك‌‏ها در بین تمام داروها، فروش بیشتری دارند. البته از نظر تیراژ فروش، مسكن‌‏ها در رتبه اول فروش قرار دارند؛ اما از نظر فروش ریالی، آنتی‌‏بیوتیك‌‏ها رتبه اول را كسب كرده‌‏اند. او علت فروش زیاد آنتی‌‏بیوتیك‌‏ها را تقاضای بالای مردم و پایین بودن قیمت آن می‌داند.

معاون غذا و داروی وزارت بهداشت هم معتقد است داروها و بخصوص آنتی‌بیوتیک ها در کشورمان به طرز غیر منطقی مصرف می‌شوند. دکتر دیناروند با اشاره به اینکه در سال گذشته 150 میلیارد تومان هزینه مصرف آنتی‌بیوتیک شده؛ ‌بخشی از غیرمنطقی بودن مصرف دارو در كشور را ناشی از غیر منطقی بودن تجویز دارو و بخشی را هم مربوط به نحوه مصرف دارو می‌داند.

شاید بتوان گفت اگر چه تجویز نابجا و غیرضروری آنتی‌بیوتیک توسط پزشک در این مسئله بی تاثیر نبوده، اما مصرف بی‌رویه و بدون نسخه آنتی‌بیوتیك و همچنین كامل نكردن دوره درمان سبب شده كه این دارو جزو پرمصرف‌ترین داروها در كشور محسوب شود. به‌طوری که در سال گذشته آنتی‌بیوتیک توسط نزدیک به 46 درصد از بیماران مورد مصرف واقع شده.

صرفه‌جویی همیشه اقتصادی نیست!

لابد می‌پرسید مصرف بدون نسخه آنتی‌بیوتیک‌ها چطور ممکن است؟ خیلی ساده. فقط کافی است که ما یک همسایه یا فامیل پزشک داشته باشیم، آن‌وقت است که با کوچکترین سرفه و گلودرد پیش آقا یا خانم دکتر رفته و مصرانه از او خواهش می‌کنیم برایمان فلان چرک خشک‌کن را بنویسد، یعنی همان دارویی که نوبت قبلی ما را درمان کرده بود و اصلاً هم به خرجمان نمی‌‌رود که این سرماخوردگی فعلی با ذات‌الریه قبلی کلی توفیر دارد.

پزشک بیچاره هم یا با رودربایستی تن به درخواست ما می‌دهد و یا سفت و سخت جلوی ما می‌ایستد و با صدجور توضیح مسئله زیر بار کار نادرست و درمان غلط نمی‌رود. ما هم با گفتن این جمله زیر لب كه «عجب فامیلی که حاضر نشد همین یک کار کوچک را برایم انجام دهد!» می‌رویم سراغ یک آشنای دیگر!

کامل نکردن دوره درمان هم در نهایت مکمل این واقعه تلخ می‌شود: وقتی دو سه روز چرک خشک‌کن کذایی را نوش جان کردیم و کمی حالمان بهتر شد، بدون توجه به اینکه دوره درمان هنوز کامل نشده و باید چند روز دیگر هم به خوردن دارو ادامه دهیم؛ آن‌را در سبد یا کیسه داروهای اضافی می‌اندازیم؛ غافل از اینکه کامل نکردن دوره مصرف آنتی‌بیوتیک چه تاثیری روی مقاومت عوامل بیماری‌زا نسبت به دارو می‌گذارد.

بعد هم کیسه دارو را در یک جای به خیال خودمان مناسب نگه می‌داریم تا دفعه دیگر که احساس درد در گلو کردیم بتوانیم با استفاده از همین آنتی‌بیوتیک‌های اضافه، خوددرمانی کرده و دیگر پول دوا و دکتر ندهیم.

ممکن است از خودتان بپرسید: خب، چه اشکالی دارد. صرفه‌جویی در خرید دارو و پرداخت حق ویزیت دکتر که کار بدی نیست. خیلی هم اقتصادی است! بله، در ظاهر چنین به نظر می‌رسد، اما وقتی با نگاهی موشکافانه‌تر به این مسئله نگاه کنیم و نیم‌نگاهی هم به عواقب کار و آینده جامعه داشته باشیم، متوجه می‌شویم که مصرف غیر منطقی دارو چه تاثیراتی بر سلامت و اقتصاد کل جامعه می‌گذارد. ت

حقیقات نشان داده که مقاومت نسبت به آنتی‌بیوتیک‌ها فقط در آمریکا سالانه بین 100میلیون تا 30میلیارد دلار هزینه دارد. مطالعه دیگری حداقل هزینه پولی و زمانی برای درمان عفونت‌های مقاوم به درمان را دوبرابر عفونت‌های حساس به درمان می‌داند.

و بترسیم از مقاومت دارویی!

اثر مصرف بی‌رویه آنتی‌بیوتیک نه تنها تک‌تک افراد را متضرر می‌کند، بلکه برای جامعه نیز زیان‌آور است. وقتی که یک فرد این داروها را مصرف می‌کند، نه تنها ارگانیسم عامل بیماری در بدن او مورد هدف قرار می‌گیرد، بلکه تمام فلور میکروبی بدن که به طور طبیعی برای بدن لازم است هم از بین می‌رود. (به عنوان مثال باکتری‌هایی که در ساختن ویتامین‌ها در روده نقش دارند) اینجاست که اگر آنتی‌بیوتیک نابجا مصرف شود، ممکن است التهاب روده (کولیت) و اسهال ایجاد کند.

بنابراین بجای اینکه مصرف غیرضروری این دارو به نفع ما باشد، به ضررمان تمام می‌شود. تازه این دارو بالاخره از طریق ادرار و مدفوع از بدن ما خارج شده و وارد طبیعت می‌شود و با اثر بر محیط‌زیست هم می‌تواند بر سلامت جامعه‌ تاثیر بگذارد.

ژن‌های مقاوم به راحتی منتشر می‌شوند. اطلاعات آزمایشگاه‌های مختلف در دهه اخیر نشان می‌دهد افزایش و انتقال ژن‌های مقاوم در انتروکوک‌ها و بسیاری از انواع باکتری‌های گرم مثبت و منفی وجود دارد.

علاوه بر این مایکو باکتری‌ها هم از انتروکوک‌ها و استافیلوکوک‌ها ژن مقاوم به تتراسیکلین را گرفته‌اند. این مسئله نشان می‌دهد که نه تنها باکتری‌ها ژن‌های خود را مستقیماً با هم تعویض می‌کنند، بلکه این کار را از طریق انسان، حیوانات و گیاهان هم می‌توانند انجام دهند. مشکل مقاومت آنتی‌بیوتیکی وقتی ایجاد می‌شود که تعداد باکتری‌های بیماری‌زای مقاوم به حد بالایی برسد.

در این صورت نمی‌توان جلوی گسترش مقاومت دارویی را گرفت و بیماران دچار عفونت‌های مقاوم به درمان می‌شوند. آمار نشان می‌دهد امروزه شانس ابتلای یک کودک به یک عفونت پنوموکوکی مقاوم به چند نوع آنتی‌بیوتیک میلیون‌ها بار بیشتر از 10-15 سال قبل است.

اگر چه اکتساب ژن مقاومت، اتفاق نادری برای باکتری محسوب می‌شود (یک در 10میلیون باکتری) اما اگر در یک باکتری رخ دهد، آن باکتری بطور طبیعی انتخاب و تکثیر شده و گسترش می‌یابد. به این ترتیب تنها راه خلاصی از شر عفونت‌های مقاوم به درمان این است که میزان مصرف آنتی‌بیوتیک را کم کرده یا ژن‌های مقاوم را از بین ببریم.

حتماً شما هم با ما موافقید که روش دوم به راحتی امکان‌پذیر نیست، چون برای این‌کار نیاز به تهیه و ساخت داروهای جدید و قویتری است که هزینه زیادی را طلب کرده و ممکن است خود مقاومت‌های تازه‌ای را بوجود آورد. پس ساده‌ترین راه برای حل این مشکل، کاهش مصرف آنتی‌بیوتیک و در واقع مصرف به جای آن است.


------------------------------------------------------------------------------


آنتی‌بیوتیك‌های گیاهی

با آنتی بیوتیك‌های شیمیایی كه عوارض و گاهی ایجاد بیماریهای گوناگون می‌كنند آشنا شدید، سؤال؟ آیا در طب سنتی آنتی‌بیوتیك بدون عوارض وجود دارد؟

جواب؛ بله، بسیاری از گیاهان مورد استفاده در طب سنتی هم كار نُضج (پختن) در انجام می‌دهند و مقداری دیگر كمك در تخلیه مواد عفونی می‌كنند.

این گیاهان سالهاست به صورت جوشانده در موارد سرماخوردگی، عفونت ریه، عفونت كلیه و غیره به كار برده می‌شود.

مؤسسه طب ائمه هداة اثنی عشر در طول یك دهه مطالعه تحقیق و كار بالینی موفق به تهیه آنتی‌بیوتیك‌های گیاهی با كارایی بالا شده است.

این دارو به صورت عرق گیاهی عرضه می‌شود، در بعضی موارد خشك آن هم باید جوشانده شود.

این دارو با كارایی نُضج ( پختن) و مدر(ادرار آور) بودن و مفتح ( بازگنندگی) در موارد زیر قابل استفاده است: سرماخوردگی، برونشیت، آنفولانزا، سینوزیت، عفونت لوزه و گلو، عفونت ریه، تنگی نفس، آسم، عفونت‌های معده- روده- كلیه- مثانه و سوزش‌های ادرار، عفونت رحم (ترشحات سفید رحم)، كیست تخمدان و كاهش دردهای عضلانی و مفضلی كاربرد دارد.

منع مصرف: در خانمهای باردار و زمانهای عادت ماهانه خانمها.

برای تأثیر مطلوب در كنار دارو، داروهای دیگر تجویز می‌شود، تغذیه مناسب تأثیر داور را افزایش می‌دهد.

 

مدیر سایت بازدید : 742 چهارشنبه 20 شهریور 1392 نظرات (0)

گردو گرم و گرمی شکن آن برای گرمی داران سکنجبین است و برای آنها که معده ضعیف دارند باید گردو را در سرکه پرورش دهند .
مزاج :گرم و خشک است . گردوی در روغن پخته بسیار قابض است و برگ و پوست گردو هر دو باز دارنده نزیف هستند .سوخته پوست گردو خشکاننده است و گزش ندارد .تأثیر روغن گردوی کهنه چون تأثیر روغن زیتون کهنه است .زدایندگی کهنه آن قوی تر است .
آرایش :ضماد گردوی تر را بر جای ضربه بگذارند مفید است .
دمل و جوش :مغز گردو را بجوند و بر دمل سودایی چرکین بگذارند داروی خوبی است .
زخم و قرحه :صمغ آن را بکوبند و بر زخم گرم بپاشند یا داخل مرهم کنند سودمند است .
مفاصل :گردوی مخلوط با عسل و فیجن علاج پیچش عصب است .
سر :سردرد آورد . افشره برگ آن را به حالت نیم گرم در گوش بچکانند ، چرک و ریم گوش را پاک می کند .
چشم :روغن گردو داروی خوره ، سرخی و ناصورهای گوشه چشم است.
اندام های تنفسی :افشره و رب گردو و بازدارنده خناق و برای سرفه بد است .روغن گردوی کهنه درد گلو به بار می آورد . همه انواع گردو و به ویژه گردوی ملوکی بزرگ را بر پستان آماسیده بگذارند آماس را از بین می برد .
اندام های غذا : گردو دیر هضم است و برای معده خوب نیست . گردوی پرورش یافته (مربا )و گردوی تر برای معده سرد بد نیست و کمتر از گردوی خشک زیان دارد .به شرطی که هر دو پوسته آن را بکنند . گردویی که در عسل پرورش دهند برای معده سرد مفید است .
اندام های دفعی :جوش ها را پدید می آورد .درد و پیچ شکم را تسکین می دهد ، شکم را بند می آورد و به ویژه در روغن جوشیده اش بسیار قبض است . پوست گردو نزیف حیض را قطع می کند . مربای گردو بهترین داروی گرده سر است ، خاکستر پوستش را شربت کنند و بخورند یا بردارند بازدارنده حیض است . گردو را با آبکامه بخورند کرم ها را بیرون می راند ، ضد کرم کدو است و در روده کور مفید است .
زهر :گردو که با انجیر و فیجن باشد پادزهر هر نوع سمی است . گردو با پیاز و نمک اگر برگزیده سگ هار و غیره ضماد شود سودمند آید .


 ارزش تغذیه ای بسیار بالایی دارد و از نظر پزشکی برای بدن بسیارمفید است
برای مثال دردرمان سردرد و جلوگیری از طاسی و تاثیرگذاری روی توان جنسی
موثر است مصرف گردو خطر بروز سرطان سینه رادر زنان کاهش می دهد گردو منبع
غنی از اسیدهای چرب،امگا سه ،انتی اکسیدان هاوفیتواسترول ها است که همگی
خطر ابتلا به سرطان را کاهش میدهد و از تشکیل لخته های خونی جلوگیری می کند
 و اثر محافظتی در برابر حملات قلبی دارند و دارای خاصیت کاهش دهندگی
فشارخون است دریافت منظم ویتامین های گروه B در تقویت سیستم عصبی نقش عمده
ای دارد گردو نیزمنبع عمده ویتامین B بوده و به همین دلیل مصرف گردو مدتی
قبل ازشروع سیکل ماهانه خانم ها باعث کاهش علایم عصبی می شود و علایم
افسردگی ،عصبانیت و تند خویی را کاهش میدهد گردو منبع عمده مس است که این
عنصر تاثیر عمده ای در بهبود و عملکرد سیستم ایمنی بدن دارد مصرف مداوم
گردو منجر به لطیف شدن پوست بدن می شود در گردو مقادیری روی و ویتامین E
نیز یافت میشود که این ماده مغذی برای سلامت پوست ضروری است

مدیر سایت بازدید : 761 چهارشنبه 20 شهریور 1392 نظرات (0)


 ملین است ، برای درمان زخم روده ها ومثانه و اسهال مفید است سینه را نرم
میکند بادام بو داده مقوی معده است تقویت کننده نیروی جنسی است و تولید
اسپرم را زیاد می کند بادام را اسیا کرده با عسل مخلوط کنید برای دردکبد و
سرفه مفید است

مدیر سایت بازدید : 474 چهارشنبه 20 شهریور 1392 نظرات (1)


 تلخ را اسیاب کرده با سرکه مخلوط کرده برای سر دردمفید است و مالیدن ان
دور چشم برای تقویت بینایی مفید است برای تنگی نفس ،سرفه و ورم ریه مفید
است بادام تلخ با عسل کبد وطحال را تمیز میکند برای رفع دردکلیه ها بادام
تلخ را با نشاسته و نعناع بخورید ،برای از بین بردن سنگ کلیه و ناراحتی
کلیه بادام تلخ را با شیره انگور مخلوط کرده بخورید ،برای از بین بردن لکه
های صورت بادام تلخ را پودر کرده با سرکه مخلوط کرده روی پوست بمالید

مدیر سایت بازدید : 625 چهارشنبه 20 شهریور 1392 نظرات (0)


 خاصیت جوان نگهداشتن پوست بخاطر سرشار بودن انتی اکسیدان ها در ان ضد فشار
 خون بخاطر وجود پتاسیم و انرژی زایی بخاطر وجود کربو هیدرات ها اگر شما
الو خشک را بخاطر خواص ملینی اش می شناسید باید بگوییم این میوه خشک خواص
اعجاب انگیز دیگری نیز دارد الو خشک کاهش وزن را تسهیل می کند جلوی گرسنگی
را می گیرد ضد چروک پوست است مغز را تحریک و با فشار خون بالا مقابله می
کند

مدیر سایت بازدید : 607 چهارشنبه 20 شهریور 1392 نظرات (1)

هر
 ماده عطری با منشاء گیاهی جزو ادویه محسوب می شود، از زمان های قدیم تا به
 امروز انسان ها با اضافه کردن مقدار مختصری از ادویه جات، طعم و رنگ مواد
غذایی خود را خوشایندتر می کنند. اکثر ادویه جات دارای خاصیت درمانی
بوده....
هر ماده عطری با
 منشاء گیاهی جزو ادویه محسوب می شود، از زمان های قدیم تا به امروز انسان
ها با اضافه کردن مقدار مختصری از ادویه جات، طعم و رنگ مواد غذایی خود را
خوشایندتر می کنند. اکثر ادویه جات دارای خاصیت درمانی بوده و طبیعت آنها
غالبا بسیار گرم است. این مواد ممکن است از پوست درخت (دارچین) ، میوه
(فلفل) ، برگ (نعنا و ریحان) ، ریشه (زنجبیل) ، گل (زعفران و گلپر) یا دانه
 (جوز هندی و خردل) باشند که به اشکال مختلفی (خرد شده، پودر شده و درسته)
برای طعم و رنگ دادن استفاده می شوند. در واقع تفاوت دستپخت آشپزها نیز با
یکدیگردر استفاده از ادویه ها می باشد.
به طورکلی ادویه ها را باید به
مقدار مختصری در غذا استفاده کرد که این مقدار می تواند اندکی ویتامین،
مواد معدنی، فیبر و مواد شیمیایی که اغلب به شکل رنگدانه هاست داشته باشد
که بسیار برای سلول های بدن مفید است. بسیاری از این رنگدانه ها مواد آنتی
اکسیدان دارند که کارشان خنثی کردن رادیکال های آزاد و مضر بدن است. از
طرفی ادویه جات با تحریک غدد بزاقی و غدد ترشحی معده منجر به افزایش اشتها و
 سهل الهضم شدن غذا می شوند و با خاصیت باکتریواستاتیکی خود می توانند از
رشد باکتری ها جلوگیری کنند.
براساس تحقیقات به عمل آمده، پونه کوهی،
آویشن، اکلیل کوهی، رازیانه، زردچوبه، گشنیز، زیره سیاه و سبز و ترخون
موادی به نام <ترپنویید> دارند که می توانند بر ضد رشد توده های مضر
عمل کنند و همچنین سبب کاهش چربی بد خون گردند. همچنین در آزمایشات مختلف،
رنگ زرد زردچوبه را که از ماده ای به نام «کورکامین» تشکیل شده است عامل ضد
 آلزایمر شناخته اند و فلفل قرمز (پاپریکا) و زعفران را محرک سامانه دفاعی
بدن می دانند و جوز هندی و میخک را ضد باکتری قوی معرفی نموده اند. همچنین
دارچین را که بعد از فلفل و خردل پرکاربردترین ادویه به شمار می رود در
مهار کردن بیماری قند بسیار کارآمد می دانند، لذا در بیشتر کشورهای غربی از
 دارچین در تهیه شیرینی و در ایران و کشورهای آسیایی در تهیه غذاهای گوشتی،
 خوراک ها، انواع پلوها و همچنین چای دارچین که یکی از انواع دمکردنی های
ایرانی محسوب می شود، استفاده می کنند.
توجه:
1- با وجود تمام خاصیت
های استثنایی و مفید و عطر و بوی دل انگیز و طعم عالی ادویه جات استفاده از
 آنها باید در اندازه متعادل باشد زیرا بعضی از انواع آنها برای مبتلایان
به التهاب معده و روده مضر است.
2- انواع ادویه را در جای خشک و خنک و به
دور از آفتاب و در ظروف شیشه ای نگهداری کنید. شیشه با مواد معطره ادویه
فعل و انفعال نمی دهد.
3- اگر می توانید ادویه ها را به شکل اصلی آنها
نگهدارید و در زمان مصرف آسیاب کنید. به این ترتیب بیشتر طعم و عطرشان را
حفظ می کنند.
4- ادویه های آسیاب شده تا 6 ماه و دانه های کامل تا یک سال
قابلیت نگهداری دارند.
5- به دلیل آن که اکثر ادویه ها منشاء خاک دارند و
به انواع میکروب های خاک آلوده هستند توصیه می شود از انواع استریل شده
آنها در بسته بندی های بهداشتی استفاده کنید.
6- برای تقلب در ادویه ها
خیلی چیزها را می توانند داخل ادویه کرده و به خورد مردم دهند، لذا اگر
برایتان مقدورمی باشد سعی کنید ادویه را خودتان در خانه بکوبید

مدیر سایت بازدید : 706 چهارشنبه 20 شهریور 1392 نظرات (0)

تحقیقات دانشمندان نشان داده است که مصرف زردچوبه از سرطان جلوگیری می‌کند.
       

        زردچوبه از نظر طب قدیم ایرانی دارای خاصیت گرم و خشک است و برای استفاده درمانی می‌توان آن را مانند چایی دم کرد و نوشید.
زردچوبه دارای خواص متعددی از جمله تمیز کردن کبد و کمک به درمان یرقان
است و امروز در بازار دارویی کانادا و آمریکا به صورت کپسول مورد استفاده
قرار می‌گیرد.
مخلوط یک قاشق غذاخوری زردچوبه و یک قاشق انیسون ( بادیان رومی یا رازیانه رومی ) و سرکه برای درمان یرقان بسیار مفید است، ضمن این که گرفتگی و انسداد صدا را رفع می‌کند.
اگر دندان درد دارید، زردچوبه را بجوید تا درد را تسکین دهد. زردچوبه بهترین داروی ضد تورم است.
برای خشک کردن زخم‌ها و رفع درد آنها می‌توان گرد خشک زردچوبه را روی
آنها ریخت، زردچوبه بادشکن، تصفیه کننده خون، تب بر و انرژی زاست.
از زردچوبه برای درمان کمر درد  پشت درد و سینه درد، اسهال و اسهال خونی به صورت دم کرده نیز استفاده می‌شود.
درمان رماتیسم و سل یکی دیگر از فواید زردچوبه است ضمن این که می‌توان برای درمان التهاب لثه، زردچوبه را دم کرده و آن را قرقره کرد.
زردچوبه در هندوستان، چین و نقاط حاره‌ای زمین می‌روید. از کنار برگ‌های
 غلاف در ساقه، شاخه‌های کوچک و استوانه‌ای شکل ضخیمی خارج می‌شود که به
صورت مورب در زمین فرو رفته و هر یک ایجاد ریشه می‌کند که به طور مداوم
پایه‌های جدیدی به وجود می‌آورند.
قسمت مورد استفاده این گیاه ساقه زیرزمینی آن است که پس از خارج کردن از
 زمین تمیز کرده و ریشه‌های آن را جدا می‌کنند و در آب جوش قرار می‌دهند و
پس از تمیز کردن به مدت چند روز آن را خشک می‌کنند.
زردچوبه رنگ زرد یا خاکستری مایل به قهوه ای دارد، بوی آن معطر و طعم آن تلخ است.
ترکیبات شیمیایی زردچوبه
زردچوبه دارای اسانسی مرکب از اسیدهای والرینیک، کاپرلیک و فلاندون است و
 همچنین دارای سابی نین، سینئول، بورنئول و الکل تورمرول و ماده کورکومین
بوده که رنگ زرد زردچوبه به علت همین ماده کورکومین است.
مضرات استفاده از زردچوبه
با تمام مزایای گفته شده باید اشاره کرد که زیاده روی در مصرف زردچوبه
برای قلب مضر است اما اگر با لیمو ترش استفاده شود اثرات مضر آن خنثی
می‌شود.

مدیر سایت بازدید : 671 چهارشنبه 20 شهریور 1392 نظرات (0)

دارچین از پوست نوعی درخت تهیه می شود. درخت آن دارای برگهایی به رنگ
سبز سیر و گلهایی سفید رنگ می باشد .  برای تهیه دارچین ،پوست این درخت را
می کنند و آن را به معمولا به صورت پودر در می آورند و در غذا یا چای
ستفاده می كنند .
 خواص داروئی دارچین:
یك قاشق چای خوری از دارچین، دارای 28 گرم كلسیم، 2/1 گرم كربوهیدرات، 1
 گرم آهن و بیش از 1 گرم فیبرو مقدار فراوانی ویتامین های C و K و منگنز می
 باشد.
از دارچین جزو درزمانهای قدیم برای مداوای اختلالات گوارشی مانند سوء هاضمه، نفخ معده، دردهای معده و اسهال استفاده می شده است.
محققان دریافتند که دارچین برای درمان موارد زیر بسیار موثر است:
برای درمان اختلالات گوارشی
برای  درمان قند و كلسترول خون
برای آرامش و جلوگیری ازعصبانیت و رفتارهای ناخوشایند
تقویت قوای جنسی
برای کاهش تب
برای کاهش دردهای عضلانی
برای استشمام بهتر
برای جلوگیری از فساد غذا و فساد میكروبی
دارچین در بهبود بیماری دیابت نوع 2 و همینطور عدم تحمل انسولین موثر است.
تحقیقات نشان می دهند،کسانی که روزانه 2/1 قاشق چای خوری از دارچین
استفاده می كنند، قند خونشان كنترل می شود وعدم تحمل به انسولین در آنها
بهبود می یابد، مانع از اضافه وزن می شود و احتمال ابتلا به بیماری قلبی در
 این افراد پایین می آید.
متخصصان دریافته اند که دارچین علاوه بر کنترل بیماری دیابت ، بر روی كلسترول خوب و LDL (كلسترول بد) در بدن اثر می گذارد

مصرف روزانه دارچین انسان را سالم و جوان نگه می دارید .می توان گفت که دارچین رمز جوانی است
مصرف دارچین به تقویت نیروی جنسی کمک می کند،باعث گرم شدن کلیه ها می
شود و از کم خونی جلوگیری می کند و ضعف قوای بدن بویژه كمر و پاها راازبین
می برد .
دارچین بباعث بهبود دردهای عضلانی می گردد و امروزه در آمریكای شمالی و
كانادا  از كرم هایی ساخته شده با دارچین برای رفع درد عضلانی استفاده می
شود.
دارچین نوعی والیوم گیاهی است زیرا دارچین  حاوی ماده ای بنام
Cinnamodehyde  است كه اثر آرام کننده و شادی بخش و کاهش درد در بدن دارد.
دارچین نوعی تب بر گیاهی است. امروزه قرص و كپسول هایی تهیه شده از
دارچین به بازار آمده که برای پایین آوردن تب از آنها استفاده می شود.
دارچین تاثیر خوبی در گردش خون در بدن دارد . دارچین باعث باز شدن عروق و رگهای بدن می شود.

مصرف دارچین از بدن  در مقابل امراض محافظت می کند دارچین اثراتی مانند پنی
 سیلین و آنتی بیوتیك را دارد . چنانچه احساس ضعف کردید و یا سرماخورده اید
 از  چای دارچی میل کنید زیرا بهترین دارو است .

یک دانشمندان انگلیسی در قرن نهم ادعا كرد كه دارچین معده را تمیز ، آرام و
 قوی می كند . چنانچه از  ناراحتی معده رنج می برید ،دارچین را در مصرف
روزانه خود بگنجانید
دارچین علاوه بر خاصیت درمانی اش، طعم دهنده خوبی نیز می باشد،شما
میتوانید از پوست دارچین در داخل قوری بریزید تا همراه با چای دم بکشد.

به خاطر خواص زیاد دارچین است که در گذشته سلمانی ها به مشتریهای خود چای دارچین می دادند!

خطرات استفاده بیش از اندازه و زیاد از دارچین:
اشخاصی كه آلرژی دارند، نباید ازدارچین در غذاهای خود استفاده کنند، زیرا دارچین باعث تشدید آلرژی آنها می شود.
استفاده بیش از اندازه از دارچین باعث التهاب یا ورم كردن پوست، زخم ها و ترك های گوشه دهان و همینطور سوزش معده می شود.

مدیر سایت بازدید : 507 چهارشنبه 20 شهریور 1392 نظرات (0)


فلفل سیاه خیلی بیشتر از آنچه که اکثر مردم تصور می‌کنند برای بدن خاصیت دارد و مفید است.
       

        به گزارش ایسنا به نقل از شبکه خبری تورنتو نیوز، در برخی از شهرهای هند مردم روز را با یک فنجان قهوه سیاه همراه با مقداری پودر فلفل سیاه که داخل آن حل شده،‌ آغاز می‌کنند.
بسیاری از مطالعات و آزمایشات پزشکی تایید می‌کنند که فلفل سیاه فعالیت
مجاری گوارشی را تقویت می‌کند و علاوه بر بهبود فرآیند هضم غذا، تحریک
کننده ترشحات بزاقی است. این ادویه هم چنین در بهبود عملکرد معده نقش مفیدی
 دارد.
فلفل سیاه پرزهای چشایی را تحریک می‌کند و پیامی ‌به معده می‌فرستد که
باعث ترشح اسید هیدروکلوریک و در نتیجه هضم بهتر غذا می‌شود. وجود اسید
هیدروکلوریک برای هضم پروتئین‌ها و دیگر مواد غذایی در معده ضروری است. در
استعمال داخلی به عنوان محرک اشتها، مدر، بادشکن، گرم کننده و ضد سم و برای
 رفع انواعی از مسمومیت‌های غذایی به کار می‌رود. همچنین فلفل سیاه برای
معالجه اسهال تابستانه، اسهال خونی، کاهش احتمال سرماخوردگی و دردهای
روماتیسمی مفید است.
فلفل سیاه هم چنین خواص آنتی‌اکسیدانی فوق العاده‌ای دارد. این ادویه
تاثیر فوق‌العاده‌ای برای مقابله با رشد باکتری‌های مضر بویژه در روده
دارد

مدیر سایت بازدید : 602 چهارشنبه 20 شهریور 1392 نظرات (0)

زنجفیل یک ریشه قهوه ای رنگ است وبه عنوان معطر کننده وادویه، یکی از پر
 مصرف ترین گیاهان خوراکی ودارویی جهان است. زنجفیل دارای خواص متعددی است
اما یکی ازخواص مهم آن ضد تهوع بودن است که دربین گیاهان جزو قوی ترین ها
می باشد.
گیاه زنجفیل برای رفع گرفتگی عضلات مفید است و همچنین آن را
می توان به آب گرم اضافه کردو درمواقع سرمازدگی، پاها را در آن قرار
داد.برای تسکین درد دندانها می توان آن را جوید وهنگام گلودرداز غرغره آن
استفاده کرد.طبق تحقیقاتی از زنجفیل می توان برای درمان بی اشتهایی،
 کم اشتهایی وحتی مشکلات روماتیسمی نیز استفاده کرد.هم چنین از زنجفیل برای
 رفع سوء هاضمه واسهال می تواند مفید باشد.زنجفیل، جزء گیاهان
دارویی با اهمیت است. این گیاه دارای خواص متعددی ازجمله تقویت قلب، تقویت
حافظه، باز کننده انسدادهای کبدی، ضد انعقاد خون، آنتی باکتریال،آنتی
اکسیدان ، ضد سرفه، ضدسموم کبدی، ضد التهاب، محرک و کاهش اسپاسم، محرک
سیستم ایمنی، ضد نفخ وافزایش ترشحات روده ای، معده ای، پایین آورنده
کلسترول خون ومحرک هضم غذا است. زنجفیل تازه برای درمان سرماخوردگی
وآنفلوآنزا مفید است واز قرص آن برای درمان آرتریت و مشکلات گردش خون
استفاده می شود. هم چنین  زنجفیل برای رفع سوء هاضمه واسهال می تواند مفید باشد

مدیر سایت بازدید : 868 چهارشنبه 20 شهریور 1392 نظرات (0)

گیاهی است با قسمت های زیر زمینی متورم که ریشه ها از آن
بیرون آمده است و این قسمت های متورم همان سیر  خوراکی است که هر قسمت
دارای 10-20 حبه سیر است که روی آنها را پوششی سفید یا صورتی پوشانده است.
سیر در بسیاری از کشورها از جمله هندوستان به فراوانی تولید می شود. سیر به
 صورت اسانس و همین طور به صورت پودری در صنایع غذایی و آشپزی استفاده می
شود.
خواص تغذیه ای سیر  از دید  متخصصان تغذیه
کمک به هضم غذاهای سنگین می کند و اشتها آور است.دارای ویتامینهای  A ،  B، C و املاح ید، آهن و کلسیم می باشد.در پایین آوردن فشار خون بالا نقش زیادی دارد. در چین از زمانهای قدیم
ازاین خاصیت استفاده شده است. سیر خاصیت ضد انعقاد خون دارد و می تواند به
جلوگیری از سکته قلبی کمک کند.همچنین قند خون را تنظیم می کند.خاصیت میکروب کشی قوی دارد. به طوری که روس ها به آن لقب پنی سیلین را داده اند.ضد انگل های روده و کرم کش است.حافظه را تقویت و به افزایش قوای ذهن کمک می کند و آرام بخش است.در خرد کردن سنگ کلیه نقش دارد و ترشح ادرار را زیاد می کند.
توجه:
مصرف سیر برای زنان حامله و کسانی بچه شیر می دهند زیان دارد.مصرف سیر خام برای کسانی که دستگاه هاضمه ضعیفی دارند ممکن است مشکلاتی ایجاد کند.مصرف آن برای کسانی که  فشار خون پایینی دارد مناسب نیست.افرادی که مبتلا به  حساسیت های پوستی هستند نباید سیر بخورند.خوردن  سیر خام همراه سبزیجات سبب نفخ و  ناراحتی معده  می شود

مدیر سایت بازدید : 491 چهارشنبه 20 شهریور 1392 نظرات (0)

فلفل كه به فلفل قرمز نیز معروف است، برای اولین بار از سوی سرخپوستان
"كاراییب" به خارج آمریكا معرف شد. از آن زمان به بعد شهرت این گیاه فراگیر
 شده است، و به عنوان یك چاشنی مهم به ویژه در طبخ "كاجون و كرول" و در
كازینوهای جنوب شرق آسیا، چین، جنوب ایتالیا و مكزیك محسوب میشود.
"كپساسین" ماده ای در فلفل است كه سبب گرم بودن این گیاه میشود. هر چند كه
فلفل گیاهی گرم است، اما كپساسین موجود در آن در واقع سبب كاهش درجه حرارت
بدن میشود كه یكی از دلایل اصلی تمایل مردم مناطق آب و هوایی گرم به مصرف
زیاد فلفل محسوب میشود.

 این ماده همچنین به بسیاری از خواص درمانی
فلفل كمك می كند تا سیستم قلبی - عروقی را تحریك، سیستم هاضمه را تقویت،
درد موجود روی پوست یا مفاصل بدن را تسكین بخشد، و به مثابه "داروی ضد
احتقاق و ضد باكتری" عمل می كند.

فلفل میزان كلسترول خون را پایین
می آورد. كه این امر باعث پایین آمدن فشارخون میشود. این گیاه همچنین از
انعقاد خون در رگهای خونی جلوگیری می كند، این خواص فلفل به پیشگیری از
بیماریهای قلبی نظیر آرترواسكلروز (سخت شدن رگها) كمك می كند.

هر
چند فلفل سبب سوزش زبان میشود، اما این گیاه واقعاً مسكنی قوی است. این
گیاه ابتدا سبب تحریك درد میشود، اما سپس شدت علایم درد را در بدن كاهش می
دهد. این حالت، آنرا برای افرادی كه از درد مزمن رنج می برند به طرز خاصی
مؤثر كرده است چون چندین روز طول می كشد كه نتایج قابل توجه آن معلوم گردد.

آنهایی
 كه از زونا، درد ناشی از دیابت، درد پس از برداشتن پستان (ماستكتومی) و
سایر دردهای پس از عمل جراحی رنج می برند، می توانند به ویژه از چندین نوع
فلفل یا انواع "كرمهای كپساسین" كه قابل دسترسی است، بهره ببرند

كپساسین
 موجود درفلفل نه تنها درد آرتروز و آرتریت روماتیسمی را تسكین می دهد،
بلكه به كاهش میزان ورم ناشی از این حالات وقتی كه به عنوان پماد موضعی
مورد استفاده قرار گیرد، كمك می كند.

فلفل با تحریك تولید مایعات
هاضمه در معده و نابودی باكتریهایی كه می توانند عامل عفونت باشند، قدرت
هضم را تقویت می كند. خاصیت ضد باكتری فلفل همچنین از اسهال ناشی از عفونت
جلوگیری می كند.

این گیاه به عنوان داروی ضد احتقان، سبب رقیق و
نازك شدن خلط و خارج شدن آن از ریه ها میشود. از آنجا كه این گیاه بافت ریه
 را تقویت می كند، در نتیجه برای آنهایی كه مبتلا به آمفیزم هستند نیز مفید
 است.

معرفی گیاه
فلفل گیاهی است كه در آب و هوای نیمه گرمسیری و
 گرمسیری می روید. میوه آن در پوششهای غلافی بلند كه به موازات رسیدن رنگ
قرمز، نارنجی یا زرد به خود می گیرد، می روید. میوه این گیاه به صورت خام،
پخته شده، خشك یا در قالب چاشنی پودری در صنایع غذایی و دارویی، مصرف
میشود.

تركیبات گیاه
تحقیقات نشان داده است كه اسید بیرنگ
كپساسین به عنوان فعالترین عنصر موجود در فلفل، سبب كاهش میزان كلسترول خون
 و كاهش شدت سیگنالهای درد در بدن میشود. این ماده همچنین خاصیت ضد اكسیدی
(كه سلولهای شما ار از آسیب دیدن محافظت می كند) و ضد باكتری دارد

اشكال موجود
فلفل
 را می توان با خوردن فلفل قرمز خام یا پخته شده مصرف كرد. پودر فلفل قرمز
خشك نیز موجود است كه می توان آنرا به غذا اضافه كرد، در مایعات، چای یا
شیر مخلوط كرد یا كپسول آنرا مصرف كرد. شكل كرم آن نیز برای استعمال موضعی
موجود است .

نحوه مصرف
چون فلفل برای قلب خیلی مفید است، اضافه
كردن مرتب ان به غذا یا مصرف كپسول آن می تواند از بیماری قلبی پیشگیری
كند. هر چند فلفل یك چاشنی محسوب می شود، اما این ماده واقعاً به هضم بدن
كمك می كند و برای اغلب زخم ها تحریك آور نیست. این ماده حتی در میزان مصرف
 پایین نیز قوی است، لذا بهتر است كه بیشتر از مقداری با غذا میل می كنید
از این ماده استفاده نكنید.

كرم یا پودر فلفل به عنوان نوعی مسكن می
 تواند در تسكین درد دندان، زونا، آرتریت، پسوریازیس و سایر انواع دردهای
مزمن مفید باشد، هر چند ممكن است مصرف این ماده سبب سوزش یا خارش نسبی
گردد، اما این عارضه به زودی از بین می رود. چون فلفل ابتدا با تحریك و سپس
 كاهش شدت سیگنالهای درد در بدن مؤثر واقع میشود، لذا ممكن است درد كمی شدت
 پیدا كند، سپس باید ظرف چند روز اول مصرف، این اثر تا حد زیادی از بین
برود.
کرم كپساسین به عنوان یك مسكن موضعی (وقتی كه روی پوست مصرف
میشود)، (حاوی 0.075 - 0.025 درصد كپساسین) را مستقیماً می توان روی نقطه
آسیب دیده روزی چهار بار مالید (عناوین تجاری این ماده عبارت است از
Axsain, Zostrix و Capzasin-P).

به منظور بهبود هضم و پیشگیری از
بیماری قلبی، می توان كپسولهای كپساسین (30 تا 120 میلی گرم روزی سه بار)
را مصرف كرد. می توانید با اضافه كردن 1.4 تا 1.2 قاشق چایخوری پودر
كپساسین به یك لیوان آب جوش (دم كرده) این ماده را نیز تهیه و سپس میل كنید


تعداد صفحات : 55

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 661
  • کل نظرات : 125
  • افراد آنلاین : 107
  • تعداد اعضا : 509
  • آی پی امروز : 322
  • آی پی دیروز : 50
  • بازدید امروز : 920
  • باردید دیروز : 63
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 1,344
  • بازدید ماه : 1,344
  • بازدید سال : 41,494
  • بازدید کلی : 1,094,625
  • کدهای اختصاصی

    عطاری آنلاین
     , عطاری 24 , عطاری , عطاری اینترنتی , عطاری آنلاین , عطاری دکتر روازاده , عطاری های تهران , عطاری دایا , عطاری تورنتو , عطاری در لندن , عطاری ابا , عطاری اصفهان , عطاری ابن سینا , عطاری ابا اصفهان , عطاری ایرانیان , عطاری ابا94 , عطاري انلاين , عطاری اهواز , عطاری ایلیا , عطاري آنلاين , عطاری آبا , عطاری آنلاین وبلاگ , عطاری آقای قدیری , عطاری آریایی , عطاری آویشن , عطاری آنلاین روازاده , عطاری آستانه شیراز , عطاری آریاشهر , عطاری به انگلیسی , عطاری بزرگ شرق , عطاری بزرگ تهران , عطاری بهارنارنج , عطاری بوعلی , عطاری بهار , عطاری بزرگ نارمک , عطاری باغ خدا , عطاری برای لاغری , عطاری بهشت , عطاری پل چوبی , عطاری پویانا , عطاری پاسارگاد شیراز , عطاری پارک وی , عطاری پل ستارخان , عطاری پونه , عطاری پامچال , عطاري پامچال , عطاری پارسا , عطاری پاسداران , عطاری تهران , عطاری تبریز , عطاری تهرانی , عطاري تهران , عطاری تجریش , عطاری ترنج , عطاری تهرانپارس , عطاری تبریزی , عطاری تریتا , عطاری ثابت , عطاری ثعلب , عطاری جلالی , عطاری جلال , عطاری جلالی ابادان , عطاری جینسینگ , عطاری جردن , عطاری جاویدی , عطاری جاده ابریشم , عطاری جمشید خدادادی , عطاری جنسینگ , عطاری جمالزاده , عطاری چیست , عطاری چهار فصل , عطاری چهل گیاه شیراز , عطاری چینی , عطاری چیذر , عطاری چاق کننده , گیاهان عطاری چربی سوز , عطاری حکیم چنومیا , داروی عطاری برای چاقی , عطاری حکیم , عطاری حکیم تهرانی , عطاری حکیم خراسانی , عطاری حکاک اهواز , عطاری حاج اسماعیل اصفهان , عطاری حکیم مومن تبریزی , عطاری حسامی , عطاری حکمت طرقبه , عطاری حکیم شهرضا , عطاری حاج نوروز , عطاری خوب در تهران , عطاری خوب در شیراز , عطاری خوب , عطاری خوب در اصفهان , عطاری خوب در کرج , عطاری خوب در اهواز , عطاری خیابان مطهری , عطاری خدادادی , عطاری خوب تهران , عطاری خورشید دکتر سماواتی , عطاری در تورنتو , عطاری دالاهو , عطاری در تهران , عطاری دینی , عطاری دانیال , عطاری در اصفهان , عطاری در شیراز , عطاری رضاییان , عطاری روازاده , عطاری رایگان , عطاری رضائیان , عطاری ره , عطاری رضایی , عطاری روغن , آدرس عطاری روازاده , دکتر عباس عطاری روانپزشک , آدرس عطاری دکتر روازاده , عطاری زنجان , عطاری زعفرانچی , عطاری زیتون , عطاری زود انزالی , عطاری زاهدان , عطاری زیر پل چوبی , عطاری زمانی , عطاری زکریا , عطاری زعفران , زهرا عطاری , عطاری سبزینه , عطاری سینا , عطاری سلامت , عطاری سنتی , عطاری سید شیرازی , عطاری سبز , عطاری سید جلال , عطاری سراجیان , عطاری سقطی تبریز , عطاری سیستانی , عطاری شفا , عطاری شقایق , عطاری شیراز , عطاری شرق , عطاری شمس , عطاری شفا روازاده , عطاری شبانه روزی , عطاری شاه جهان , عطاری شهرکرد , عطاری شفا تهران , عطاری صحرا , عطاری صورتی , صنف عطاری , صالح عطاری , صنایع پزشکی عطاری , عطاری صبا , عطاری صالحی , عطاری صداقت , عطاری صادق , عطاری صانعی , داروی عطاری ضد سرفه , عطاری طیرانی مشهد , عطاری طیرانی , عطاری طب سنتی , عطاری طبیب , عطاری طب الرضا , عطاری طب الکبیر در اصفهان , عطاری طوبی , عطاری طاهرنژاد , عطاری طب النجات , عطاری طاها , عطاری عقیلی خراسانی , عطاری عطارنژاد , عطاری عطار , عطاری علیزاده , عطاری عرفان , عطاری عبا , عطاری عمده فروش , عطاري عقيل خراساني , عطاری عمده , عطاری علیزاده اهواز , عطاری غرب , عطاری غرب تهران , عطاری غرب کشور , عطاری غرب همدان , مجهزترین عطاری غرب , معجزه ترین عطاری غرب , عطاری های غرب تهران , عطاری شهرک غرب , عطاری بزرگ غرب , عطاری در غرب تهران , عطاری فرامرزی , عطاری فرهنگ , عطاری فیسبوکی , عطاری فیس بوک , عطاری فرمانیه , عطاری فرزین , عطاری فیض مند , عطاری فارابی , عطاری فیاضی , عطاری فریور , عطاری قم , عطاری قائم , عطاری قاسمی , عطاری قزوین , عطاری قانون , عطاری قدیری , عطاری قهوه سبز , عطاری قرص کمر , عطاری قدیمی , عطاری قاصدک , عطاری کربلایی , عطاری کرمانی , عطاری کیمیا , عطاری کرج , عطاری کرمان , عطاری کعبه , عطاری کرمانشاه , عطاری کربلایی بهارستان , عطاری کیمیا در پاسداران , عطاری کیمیا پاسداران , عطاری گلها , عطاری گله داری در اهواز , عطاری گل سرخ , عطاری گیاهی , عطاری گلبرگ , عطاری گله داری , عطاری گله داری اهواز , عطاری گیاهان دارویی , عطاری گل نرگس , عطاری گرگان , عطاری لاغری , عطاری لپه ییان , عطاری لقمان حکیم , لیست عطاری های تهران , لیست عطاری های مشهد , لوازم عطاری , لیست عطاری های شیراز , ليست عطاري هاي تهران , لیست عطاری های اصفهان , لیست عطاری , عطاری معروف تهران , عطاری معجزه , عطاری مشهد , عطاری معتبر , عطاری میر قهاری , عطاری معروف شیراز , عطاری مرتضی علی , عطاری ممتاز , عطاری معروف , عطاری مدرن , عطاری ناجیان , عطاری نور , عطاری نیشابوری تهران , عطاری نیشابوری , عطاری نادری , عطاری نباتی , عطاری نعوظ , عطاری نیشابور , عطاری نارمک , عطاري نياوران , عطاری و لاغری , عطاری وزیر نظام , عطاری وزیر نظامی , عطاری و داروهای گیاهی , عطاری و گیاهان دارویی , عطاری و طب سنتی , عطاری ونک , عطاری ویکی پدیا , عطاری ولیعصر , عطاري وعليان , عطاری های اصفهان , عطاری های مشهد , عطاری های شیراز , عطاری های معروف تهران , عطاری های معتبر تهران , عطاری های معتبر , عطاری های کرج , عطاری های تبریز , عطاری های اهواز , عطاری یاس , عطاری یزد , عطاری یبوست , عطاری یوسف آباد , یوسفی نژاد عطاری , دکتر یوسفعلی عطاری , عطاری های یزد , یگانه عطاری , عطاری طوبی یوسف آباد ,  , عطاری آنلاین , عطاری آنلاین وبلاگ , عطاری آنلاین روازاده , عطاری آنلاین رازک , عطاري آنلاين , سایت عطاری آنلاین ,