loading...
عطاری آنلاین
اطلاعیه سایت عطاری
از آن جا که این سایت تحقیقات گسترده ای را پیرامون گیاهان دارویی ، عرقیجات ، ادویه جات و... آغاز کرده خواهشمندیم هر کدام از بازدید کنندگان گرامی ما را با نظرات خویش راهنمایی کنند و همچنین اگر اشکالی در مطلبی از سایت وجود دارد در نظرات همان مطلب به اطلاع ما برسانند تا دیگر بازدید کنندگان به اشتباه از مطلبی نتیجه گیری نفرمایند.

آخرین ارسال های انجمن
مدیر سایت بازدید : 489 چهارشنبه 16 اردیبهشت 1394 نظرات (0)


امروزه ریزش مو یک مشکل عمومی است و بعضی اوقات به یک کابوس تبدیل می شود. به گزارش سایت «msnbc» بهترین روش درمان طبیعی ریزش مو استفاده از گیاهان متفاوت است.

 

 

بعضی از گیاهان مانند صبر زرد و گزنه تصفیه کننده خون و تحریک کننده رشد مو است. در این مطلب به چند گیاه مفید برای ریزش مو اشاره خواهیم کرد که خواندن آن مفید است.

 


* صبرزرد: مصرف این گیاه باعث رشد مو و مانع ریزش آن می شود. صبر زرد جریان گردش خون در پوست سر را بهبود می بخشد و رشد مو را تحریک می کند.

 

 

* غان: روغن تهیه شده از درخت این گیاه به کاهش ریزش مو کمک می کند و باعث رشد مو می شود. اغلب این گیاه به افرادی که از کم شدن مو رنج می برند توصیه می شود.

 

 

* بابا آدم: این گیاه بعضی از مواد شیمیایی را که باعث ریزش مو می شود از بدن سم زدایی می کند. عصاره روغن ریشه این گیاه که یکی از موثرترین گیاهان برای جلوگیری از ریزش مو به حساب می آید، سرشار از «phytosterols» و اسیدهای چرب طبیعی است که برای حفظ موی سر و رشد طبیعی آن لازم می باشد.

 


* علف گربه: این گیاه ضد خارش است و رشد مو را تقویت می کند.

 

 

* بابونه: بابونه، برای موهای چرب که حاوی شوره سر است مفید می باشد. علاوه بر آن این گیاه با ایجاد تعادل در میزان آب مانع خشک شدن پوست می شود. بابونه تارهای مو را تقویت و احیا می کند و آسیب های مو را که بر اثر بیماری های داخلی به وجود می آید به حداقل می رساند.

 

 

* دم اسبی: این گیاه حاوی ماده ای به نام «silica» است که با جوان سازی پیاز مو باعث رشد آن می شود. علاوه بر آن این ماده به رشد ناخن نیز سرعت می بخشد. می توان روغن آن را به طور مستقیم روی پوست سر بمالید و یا این که به صورت خوراکی، کپسول آن را مصرف کنید. گیاهان دیگری که مانع ریزش مو می شود عبارتند از: شیرین بیان، همیشه بهار، گزنه، جعفری، رزماری، مریم گلی.




 

 

مدیر سایت بازدید : 330 دوشنبه 07 اردیبهشت 1394 نظرات (0)


یکی از طبیعی ترین واکنش های بدن در برابر گرما و تحرک و البته خنک نگه داشتن دمای بدن، عرق کردن است. اما همین واکنش طبیعی اگر روی پوست بدن باقی بماند، بوی بدی دارد که اغلب ما ترجیح می دهیم در زندگی اجتماعی و خانوادگی با بوی بد بدن، دیگران را نیازاریم.


بدن ما دو نوع عرق تولید می کند؛ «اکرین» که عرق بی رنگ و بی بویی است و روی پوست تمام بدن ترشح می شود و نقش حیاتی تنظیم دمای بدن را خصوصا زمانی که تحرک زیادی داریم، به عهده دارد. نوع دوم، عرق «آپوکرین» است که مایعی غلیظ تر است و از غدد نواحی زیر بغل، کشاله ران و دست و پا ترشح می شود. عرق بدن که از غدد ترشح کننده درون پوست تولید می شود، برای خنک کردن بدن است. در واقع هنگامی که این آب به آرامی از روی پوست بدن تبخیر می شود، با گرفتن گرمای بدن، پوست را خنک می کند ولی آنچه موجب می شود عرق، بوی بد به وجود بیاورد، باکتری هایی است که روی سطح پوست زندگی می کنند.


عرق بدن ماده بوداری محسوب نمی شود، اما اگر مدت طولانی روی سطح پوست باقی بماند، باکتری هایی که به صورت طبیعی روی پوست وجود دارد، در اثر واکنش های شیمیایی، بوی بد بدن را به وجود می آورند. جالب است بدانید عرق کودکان به این علت که آپوکرین ترشح نمی کند معمولا بوی بد نمی گیرد، از این رو باکتری ها نمی توانند با چیزی فعل و انفعال داشته باشند. با بالا رفتن میزان تستوسترون بدن در دوران بلوغ، آپوکرین نیز ترشح می شود.


حمام  کردن مساوی با خوشبویی
بعضی از افراد به دلیل این که میکروب های بیشتری روی سطح بدنشان زندگی می کنند، بیشتر از سایر افراد از بوی بد عرق خود ناراحت هستند که بهترین راه برطرف کردن آن، همان شست و شوی به موقع و مرتب بدن است.
بوی بد عرق با شستشوی مکرر و استفاده از صابون های آنتی باکتریال برطرف می شود و برای کاهش ترشح عرق برای بعضی نواحی بدن که تعریق در آن زیاد است نیز داروهای موضعی توصیه می شود که مهم ترین آنها، محلول های ضد تعریق است که به منظور بستن مجاری عرق و کاهش ترشح آن به کار برده می شود. کرم های حاوی این ترکیب نیز برای این منظور در داروخانه ها موجود است که می توان از آنها استفاده کرد.


لازم است بدانید که صابون ها و شامپوها هیچ نقشی در جلوگیری از ایجاد عرق ندارد و فقط حاوی ترکیبات ضدمیکروب یا ضدقارچ بوده و برای از بین بردن آثار عرق موثر است. بهتر است افراد در فصل گرما بیشتر از لباس های نازک و نخی استفاده کنند و از پوشیدن لباس های پلاستیکی دوری کنند زیرا پلاستیک، عرق را به خود جذب نمی کند. همچنین استفاده از لباس های با رنگ روشن مناسب تر است زیرا رنگ های تیره گرمای بیشتری را به خود جذب می کند و آن را بیشتر در بدن نگه می دارد.


اسپری ها و مام ها هم به دلیل دارا بودن ترکیبات آلومینیوم کلراید همراه با مواد معطر، برای جلوگیری از منتشر شدن بوی بد عرق مناسب است. در صورت استفاده باید توجه داشت که بلافاصله پس از انجام اصلاح مورد استفاده قرار نگیرد زیرا اثرات تحریک کنندگی دارد و ممکن است خارش ایجاد کند. ناگفته نماند در صورتی که بهداشت فردی و شست و شوی مرتب و انتخاب صحیح پوشاک وجود نداشته باشد کاربرد این مواد به خصوص اسپری های خوشبو کننده نه تنها کارساز نبوده بلکه بوی ترکیبی حاصل از بدن بسیار آزار دهنده تر خواهد شد.


نقش تغذیه در تعریق
برخی از مواد غذایی مانند سیر و پیاز می تواند روی بوی بد عرق تاثیرگذار باشد و موجب افزایش و تغییر در بوی آن شود. همچنین بعضی بیماری ها مانند تب مالت باعث بوی بد عرق افراد می شود.
کم کردن مصرف کافئین از برنامه غذایی روزانه بسیار مفید خواهد بود. قهوه، نوشابه، شکلات و سایر مواد غذایی کافئین دار با تحریک غده ترشح کننده آپوکرین در ایجاد بوی بدن تاثیر دارد. نوشیدن میزان کافی آب و مایعات، غدد ترشح کننده اکرین را فعال می سازد که باعث رقیق تر شدن عرق آپوکرین می شود.


در فصل تابستان سعی کنید همیشه همراه خود شیشه آب یا آبمیوه داشته باشید و مدام مایعات بنوشید. حتی اگر احساس تشنگی هم نمی کنید نوشیدن دائمی مایعات را فراموش نکنید. اگر تعرق زیادی دارید و از بوی عرق بدن تان در عذاب هستید، حتما حجم غذا را در هر وعده کاهش داده و تعداد وعده ها را افزایش دهید. از مصرف غذاهایی مانند غذاهای گوشتی که حاوی پروتئین زیاد است، اجتناب کنید چون این غذاها حرارت سوخت و ساز بدن را افزایش می دهد.
همچنین سعی کنید آرام باشید و از انجام فعالیت های پرتحرک در ساعات گرم تر روز خودداری کرده و در عوض این گونه فعالیت ها را به ساعات خنک تر روز که معمولا بین ساعت چهار تا هفت صبح است، موکول کنید.

مدیر سایت بازدید : 441 یکشنبه 06 اردیبهشت 1394 نظرات (0)


مطالعات انجام شده توسط محققان دانمارکی نشان داد که گیاه زنجبیل در کنترل و بهبود سردردهای میگرنی نقش بسزایی ایفا می کند. این محققان پی بردند که اثر زنجبیل در پیشگیری و کنترل میگرن معادل داروهای مسکن شیمیایی می باشد.

گیاه زنجبیل از سال ها قبل و در طب سنتی دارای کاربردهای درمانی متعدد از جمله رفع تهوع بوده است. مطالعه اخیر نشان داد که زنجبیل به کنترل واکنش های التهابی و درد کمک کرده و سردردهای میگرنی را بهبود می بخشد.

متخصصان توصیه می کنند با شروع علایم میگرن، در حدود یک سوم قاشق مرباخوری پودر زنجبیل (معادل ۵۰۰ تا ۶۰۰ میلی گرم) را در آب گرم ریخته و بنوشید. همچنین می توان از زنجبیل تازه در رژیم غذایی روزانه استفاده نمود. مصرف این گیاه تعداد دفعات و شدت حملات میگرن را به میزان قابل ملاحظه ای کاهش می دهد.

 

مدیر سایت بازدید : 407 سه شنبه 11 فروردین 1394 نظرات (0)


پیدایش بهار طبیعت، طبیعت بدن نیز دچار تغییر و تحول می‌شود که برای حفظ سلامتی باید متناسب با این تحولات ضمن مراقبت‌های بهداشتی، تغییراتی در تغذیه، استراحت، فعالیت بدنی و حتی پوشیدن لباس اعمال کرد که به حفظ سلامتی افراد کمک بسیار خواهد کرد.

مزاج فصل بهار، معتدل است، برخی افراد فصل بهار را به دلیل بروز بیماری‌هایی مثل تب‌ها، بثورات یا جوش، ورم‌ها و آلرژی‌ها بهار را در رطوبت و گرمی معتدل می‌دانند.

بیماری‌هایی که در این فصل بروز پیدا می‌کند به دلیل مزاج بد فصل نیست بلکه به علت باقی ماندن موادزائد بدن در زمستان و رقیق شدن و به حرکت درآمدن آنها در فصل بهار ایجاد می‌شود.

اگر بدن نتواند موادزائد را به طور کامل دفع کند، این اخلاط به سوی اندام‌های ضعیف رفته و باعث تولید امراض شایعی مانند دمل‌ها، ورم‌های چرکی، جوش ها، خارش، ورم‌های حلق، خونریزی بینی، زکام، گرفتگی صدا، سرفه، صرع، سکته ها و بیماری‌های دیگر می‌کند.


آقای احمدی مدیر گروه تغذیه انجمن تحقیقات طب سنتی  اظهار داشت: از دیدگاه طب سنتی ایرانی، هر فصل با تغییرات آب و هوایی همراه است؛ طبع مخصوص به خود را دارد و اثرات ویژه‌ای روی بدن می‌گذارد. مثلاً بیماری‌های خاصی را در بدن ایجاد کرده و برخی را نیز بهبود می‌بخشد. بنابراین توجه به خوراکی‌ها و نوشیدنی‌های مصرفی در هر فصل، یکی از راه‌های در امان ماندن از بیماری‌های مخصوص هر فصل است.

با وارد شدن به فصل بهار بدن دچار چه تغییراتی می‌شود؟
زمستان طبع سرد و تر دارد ، البته در مناطق مختلف، میزان سردی و رطوبت متفاوت است و به علت دریافت بیشتر غذاها و فعالیت بدنی کمتر، اخلاط داخل بدن ساکن و منجمد شده و حرکتی ندارند.

از اواخر زمستان و شروع تدریجی افزایش دما، کم کم اخلاط داخل بدن هم به هیجان درآمده و حرکت می‌کنند. گرمای هوا باعث رقیق شدن مواد زائد داخل بدن شده و آنها را به سمت مجاری دفعی مثل پوست می‌راند.

بروز جوش‌های پوستی یکی از این تظاهرات است. اگر مواد زائد داخل بدن زیاد باشد و طبیعت مدبره بدن هم فعال باشد؛ عوارضی مثل آلرژی، عطسه، خارش گلو، اسهال و ... ایجاد می‌شود که نباید با شیوه‌های تهاجمی مثل استفاده از آنتی هیستامین‌ها و ضد اسهال‌ها و مخصوصاً کورتون‌ها با آنها مقابله کنیم.

استفاده از روش‌های تهاجمی چه تاثیری بر بدن دارد؟
استفاده از این داروها باعث می‌شود مواد زائد داخل بدن باقی مانده و در سال‌های بعد، عوارض شدیدتری دامنگیر افراد شود. مضافاً بر این‌که داروهایی مثل کورتون‌ها زمینه‌ساز بروز بیماری‌هایی مثل پوکی استخوان، دیابت و .... می‌شوند. راه درست این است که سبب ایجادکننده این عوارض را بشناسیم و آن را قطع کنیم.

راه‌های پاکسازی بدن از نگاه طب سنتی چیست؟
بنابراین دو راهکار عمده برای کمک به طبیعت مدبره و هوشمند بدن وجود دارد تا بدن بتواند وظیفه خود را به درستی انجام دهد، کمک به پاکسازی بدن و خروج مواد زائد از بدن و دیگری تولید کمتر مواد زائد داخل بدن با رعایت اصول تغذیه صحیح.

برای پاکسازی بدن از قدیم مرسوم بوده است که با آمدن فصل بهار، در هر منطقه‌ای با استفاده از سبزی‌های مخصوص همان منطقه آش‌های ساده درست می‌کردند. همچنین افزودن مقداری آلو، برگ سنا یا فلوس به این آش‌ها، ایجاد اسهال ضعیفی می‌کند که به خروج بهتر مواد زائد کمک می‌کند.

یکی از مسهل‌های ساده دیگر، استفاده از کمی پودر هلیله سیاه داخل ماست است. سبزی‌پلو با سبزی‌هایی مثل غازیاغی و شنگ نیز مفید است. افراد توجه داشته باشند که اگر مبتلا به یبوست هستند، حتماً آن را درمان کنند و بر طبق مزاج خود از ملیناتی مثل خاکشیر و آب گرم ناشتا، انجیر خیسانده در آب، روغن زیتون، روغن بادام شیرین و .... استفاده کنند.

استفاده بیرویه و خودسرانه داروهای مسهل چه عوارضی بر بدن دارد؟
استفاده بی‌رویه از مسهل‌ها مانند سنا که به طور عمومی در داروخانه‌ها یا عطّاری‌ها تجویز می‌شود، خطرناک است و باعث می‌شود که یبوست تشدید شود و فرد وابسته به این داروها شود!

یک راه کم‌هزینه دیگر برای پاکسازی بدن از مواد زائد، ورزش کردن است. ورزش باید با شدت متوسط انجام شود تا رنگ چهره رو به سرخی رود و پوست شروع به تعریق کند و ضربان قلب و تعداد تنفس افزایش یابد. بدین ترتیب بسیاری از مواد زائد، رقیق شده و از طریق پوست از بدن خارج می‌شود.

افرادی که برنامه کاهش وزن دارند، حتماً باید دقّت کنند که در تعطیلات دچار تنبلی نشده و برنامه ورزشی‌شان را قطع نکنند. صبح‌های بهاری پراکسیژن بهترین زمان برای انجام ورزش است.


 در دید و بازدیدهای نوروزی چه تغذیه‌ای باید داشته باشیم؟
برای این که حجم مواد زائد داخل بدن را افزایش ندهیم؛ بهترین راهکار، پرهیز از پرخوری و درهم خوری است. اهمیت این مسأله تا حدی است که حکمای طب سنتی ایرانی گفته‌اند که مضرترین چیز برای بدن، خوردن غذای جدید است؛ درحالی که هنوز غذای قبلی کامل هضم نشده است!

اگر این درهم خوری و غذا خوردن روی غذای قبلی از غذاهای غلیظی مثل فست‌فودها، ماکارانی، سس مایونز، سالاد الویه، سیب زمینی و تخم مرغ آب‌پز، کله پاچه، حلوا و .... باشد، باعث بروز بیماری‌هایی مثل درد مفاصل، سنگ کلیه، نقرس و بسیاری از بیماری‌های بلغمی و سوداوی خواهد شد.

در فصل بهار به خصوص ایام عید از چه موادغذایی باید پرهیز کرد؟
مسأله دیگر، انتخاب نوع غذاست. در فصل بهار و نوروز نباید در مصرف غذاهای گرم و تر، گوشت‌ها، شیرینی‌ها و ادویه تند و تیز و نیز ترشی‌ها افراط کرد. چرا که این غذاها باعث تشدید عوارضی همچون دردمفاصل، دردهای نقرسی و بسیاری از بیماری‌های بلغمی و سوداوی می‌شود.

بهترین غذاها در فصل بهار به خصوص ایام عید نوروز چیست؟
بهترین غذاها، آش و سوپ ساده با گیاهان و سبزی‌های هر منطقه، سوپ جو، سبزی پلو، ماءالشعیر طبی، کاهو و سکنجبین، سمنو (مخصوصاً برای افراد مبتلا به کم خونی و ضعف) و میوه در حد متعادل است.

افرادی که سالم هستند و مشکلات معده و مفاصل ندارند؛ می‌توانند سالاد کاهو را در یک وعده با کمی آبغوره و روغن زیتون میل کنند.

افرادی که گرمای بدنشان بالاست و یا این که زیاد از شیرینی‌ها و غذاهای چرب و آجیل استفاده کرده‌اند؛ بهتر است از شربت‌های خانگی فرونشاننده حرارت مثل شربت ریواس، زرشک، غوره، نارنج و لیمو استفاده کنند.

در مورد شیرینی‌ها سعی کنید انواع کوچکتر آن‌ها را انتخاب کنید تا حجم کمتری از مواد قندی ساده و چربی‌ها را دریافت کرده باشید. توجه به شست و شوی دهان و دندان‌ها بعد از مصرف شیرینی‌ها به خصوص در کودکان برای پیشگیری از پوسیدگی دندان‌ها بسیار مسأله مهمی است.

برای جلوگیری از غلظت خون، مصرف روزانه یک لیوان شربت عناب مناسب خواهد بود.

چه توصیه غذایی برای افراد مبتلا به آلرژی فصلی دارید؟
کسانی که آلرژی فصلی دارند، باید از مصرف غذاهایی که سریعاً در معده فساد می‌پذیرند؛ مثل خیار، گوجه فرنگی و شیر پرهیز کرده و ماءالشعیر طبی را طبق دستور تهیه و مصرف کنند: یک لیوان جو درسته و پوست کنده را با پانزده لیوان آب روی شعله ملایم بجوشانید تا زمانی که جوها کاملاً بشکفند و مرتب کف روی آب را جدا کنید. در آخر آب آن را صاف کنید و یک لیوان آن را با کمی شکر یا عسل و با شکم خالی مصرف کنید. تا دو سه ساعت بعد از آن چیزی مصرف نکنید.

اگر به فکر درمان ریشه‌ای آلرژی هستید، می‌توانید از تعطیلات نوروز استفاده کرده و زیر نظر متخصص برای سه روز فقط از ماءالشعیر استفاده کنید تا در حد بسیار بالایی از عارضه آلرژی رهایی پیدا می‌کنید.

در مورد مصرف تنقلات چه نظری دارید؟
از میان تنقلات، بادام طبع معتدلی دارد و برای اکثریت افراد قابل استفاده است؛ البته به شرط این که کهنه نباشد و در مصرف آن افراط نشود. تا روزی ده عدد بادام در روز در افراد معمولی به تقویت مغز و کبد کمک می‌کند.

انجیر هم برای کسانی که مبتلا به یبوست هستند، مناسب است. پسته و گردو طبع به شدت گرمی دارند و افراط در مصرف آنها می‌تواند مشکلات زیادی را به همراه داشته باشد.

در هنگام خرید دقت شود که مغزیات کهنه نباشد و در پوست خود باشند. کسانی که مبتلا به پرفشاری خون هستند، حتماً باید دقت کنند که آجیل شور استفاده نکنند؛ چرا که باعث بالا رفتن بیشتر فشار خون و افزایش احتمال گرفتگی‌های قلبی عروقی و سکته وجود دارد.

برای بیماران دچار کبد چرب، چربی خون بالا و پرفشاری خون چه توصیه غذایی دارید؟
افراد مبتلا به کبد چرب، چربی بالای خون و پر فشاری خون سعی کنند از غذاهای فریزری و بسته‌بندی شده، کنسروها، گوشت گاو و گوساله، سیب زمینی و تخم مرغ آب‌پز، سس مایونز، حلیم، کله‌پاچه، نان فطیر و خوب پخته نشده حتّی المقدور کم‌تر استفاده کنند.

همچنین دقت کنند که مصرف زیاد مواد شیرین و شور تا حدی که تشنگی شدیدی ایجاد کند و سپس مصرف آب یا دوغ یا نوشابه یخ به شدت برای کبد مضر بوده و به مرور با تکرار این عادت غلط، کبد خسته شده و به سمت کبد چرب و سیروز کشیده می‌شود.

پس سعی شود زمان مصرف آب و مایعات (به ویژه سرد و گازدار) با فاصله از غذا مصرف شود. گاهی اوقات هرچقدر آب یخ مصرف می‌کنید، عطش برطرف نمی‌شود. این نوع تشنگی، عطش کاذب نام دارد که معمولاً بعد از خوردن غذاهای غلیظ و دیرهضم رخ می‌دهد و راه برطرف کردن آن، نوشیدن یک لیوان شربت عسل گرم به صورت جرعه جرعه است.

همچنین نوشیدن یک لیوان دم‌کرده دارچین یا زنجبیل به دفع ماده ایجادکننده عطش کاذب از معده کمک می‌کند.

مدیر سایت بازدید : 367 سه شنبه 11 فروردین 1394 نظرات (1)


 میزان غلظت خون برای حفظ سلامت اهمیت دارد. اگر خون به آسانی لخته شود ناراحتی‌هایی مانند حمله قلبی را به وجود می آورد و در صورت لخته نشدن خون، ناراحتی‌هایی مانند مشاهده خون در ادرار، خون دماغ، خون ریزی شدید در دوران قاعدگی را به همراه دارد. اگر خون به اندازه کافی لخته نشود و فرد نیاز به عمل پیدا کند یا در حادثه‌ای مجروح شود، با از دست دادن خون بیش از حد با مشکل جدی رو به رو خواهد شد.

یک نوع رقیق کننده خون، ماده ای به نام سالیسیلات (Salicylates) است که مانع جذب ویتامین K در بدن می شود. ویتامین K نقش مهمی در لخته شدن خون در بدن دارد. یکی از معروف‌ترین رقیق کننده‌های خون آسپرین است اما بیشتر مواد غذایی مانند طعم‌دهنده‌ها و مواد نگه‌دارنده نقش سالیسیلات را دارند. مواد غذایی که سرشار از این ماده است شامل ادویه، میوه، میوه خشک، میوه مغزدار، مواد طعم‌دهنده و نگه‌دارنده است.

 گیاهان و ادویه‌های سرشار از سالیسیلات
* پودر کالری
* پودر فلفل قرمز
* زنجبیل
* دارچین
* شوید
* آویشن
* مرزنگوش
* زردچوبه
* شیرین بیان
* کلم
* نعناع
* سیر
* پیاز
* روغن زیتون
* کلم بروکلی
* گلم کلم
* کاهو

 میوه های سرشار از سالیسیلات
* کشمش
* آلو
* گیلاس
* زغال اخته
* انگور
* توت فرنگی
* نارنگی
* پرتقال

 مواد دیگری که سالیسیلات دارند عبارتند از:
* آدامس
* عسل
* سرکه

اسید چرب امگا ۳ موجود در ماهی چرب و ویتامین E رقیق کننده طبیعی خون است:

منابع خوب ویتامین E عبارتند از:
* بادام درختی
* گردو
* فندق
* بادام زمینی
* پسته
* روغن ذرت
* روغن بادام زمینی
* روغن آفتاب گردان
* روغن نخل
* روغن کنجد
* نخود
* عدس
* برنج
* گندم
* لوبیا
* جو

باید توجه داشته باشید که هر فردی نیاز به غذاهای رقیق کننده خون ندارد به عنوان مثال افرادی که داروهای ضد لخته شدن مصرف می‌کنند، نباید از این نوع مواد غذایی زیاد استفاده کنند زیرا که می‌تواند به فرد آسیب جدی برساند. قانون مهمی که باید برای رقیق کردن خون به آن توجه کرد، کاهش مصرف پروتئین حیوانی و چربی است.


گیاهان و ادویه های متعددی وجود دارند که باعث رقیق شدن خون می شوند. در واقع بسیاری از مواد غذایی که مردم مصرف می‌کنند، حاوی ماده رقیق کننده خون است.


همان طور که گفته شد مواد غذایی حاوی سالیسیلات، اسید چرب امگا۳، میزان بالای ویتامین E  و آنتی بیوتیک ها رقیق کننده طبیعی خون به حساب می آیند. البته اگر داروی رقیق کننده خون مصرف می‌کنید، بهتر است قبل از مصرف هر نوع گیاه یا ادویه برای رقیق کردن خون، با پزشک مشورت کنید.


اگر قرار است عمل شوید، جراح را از داروهایی که مصرف می کنید، آگاه کنید. زیرا در بیشتر موارد مصرف هر نوع دارو یا گیاه یا ادویه دارویی را ٢ هفته قبل از جراحی باید متوقف کرد.


گیاهان یا ادویه مفید برای رقیق کردن خون عبارت است از:


دارچین: این ادویه رقیق کننده خون است و می تواند گردش خون را افزایش دهد.


شوید: اگر چه این گیاه به عنوان رقیق کننده چندان مطرح نیست اما مصرف زیاد آن همزمان با برخی داروها می تواند واکنش ایجاد کند.


سیر: قرن هاست که از این گیاه رقیق کننده خون به علت خاصیت درمانی که دارد، استفاده می شود. زمانی که سیر خام خورده می‌شود خون را رقیق کرده و در نتیجه جریان خون را تسهیل می‌کند. همچنین با تولید اکسید نیتریک، به گشادی رگ های خونی و حل شدن لخته های خون کمک می‌کند.

ریشه شیرین بیان: این گیاه نیز رقیق کننده خون است.

جینکوبیلوبا: جینکوبیلوبا علاوه بر افزایش گردش خون، مانع از لخته شدن خون می شود.

زنجبیل: اگر چه از این گیاه بیشتر برای رفع حالت تهوع استفاده می شود اما رقیق کننده قوی خون نیز به حساب می آید.

چای کوهی: این گیاه در صورت مصرف با برخی داروها به حد خطرناکی باعث رقیق شدن خون می شود.

چای سبز: ترکیب‎ EGCG ‎ چای سبز غلظت خون را ‏رقیق ‏و ثابت نگه می‌دارد و دیواره رگ‌ها نرم و انعطاف پذیر، عروق باز و جریان گردش خون منظم می شود‎.

مدیر سایت بازدید : 328 سه شنبه 11 فروردین 1394 نظرات (1)


  کلسترول خوب ،کلسترول بد : چه تفاوتی بین این دو وجود دارد ؟ آیا کلسترول انواع دیگری هم دارد؟

HDL ،کلسترول خوب نام دارد. این نوع کلسترول که با بدن بسیار دوستانه رفتار می کند ، وظیفه لایه روبی رگهای بدن را به عهده دارد و در حین لایه روبی ، کلسترول بد و مضر را پاکسازی می کند. میزان بالای HDL خطر بیماریهای قلبی را پایین و میزان کم آن، خطر این نوع بیماری را به شدت بالا می برد.


چرا HDL برای بدن مفید است ؟
HDL مخفف لیپوپروتئین با چگالی بالا است. هر ذره از HDL یک لکه میکروسکوپی متشکل از مقادیری لیپوپروتئین است، که کلسترول را احاطه کرده است. ذره HDL در مقایسه با سایر ذرات کلسترول از چگالی بیشتری برخوردار است، به همین دلیل به آن HDL یا همان لیپوپروتئین با چگالی بالا اتلاق می شود. کلسترول اصلاً بد نیست، حتی یک نوع چربی ضروری برای بدن محسوب می شود. زیرا این چربی توازن را در سلولهای بدن شما ایجاد می کند. جهت پاک سازی عروق بدن، کلسترول به کمک سلول هایی به نام لیپوپروتئین، به رگها منتقل می شود. لیپوپروتئین ها رفتارهای متفاوتی با کلسترول دارند و هر کدام به تشخیص خود کلسترول لازم را به سمت رگها هدایت می کنند.

متخصصان بر این  باور هستند که HDL رفتارهای گوناگونی برای کاهش خطر حمله قلبی، از خود نشان می دهد:

-  LDL یا همان کلسترول بد را از داخل رگ ها لایه روبی و پاک سازی می کند . 

- LDL  را  بازیافت می کند و با استفاده مجدد از آن، کلسترول بد را جهت پردازش دوباره، به سمت کبد هدایت می کند.

- HDL در رگهای خونی نقش نگهداره  را برای دیواره رگها ایفا میکند. آسیب دیواره رگها اولین قدم در فرآیند تصلب شریان یا همان گرفتگی عروق است ، که باعث حمله قلبی و سکته مغزی می شود. HDL دیواره رگها را تمیز می کند و آنها را سالم نگاه می دارد.

میزان مناسب و مفید HDL در بدن چقدر می باشد ؟


آزمایش کلسترول میزان HDL خون شما را مشخص می کند، اعداد چه چیزی را به شما نشان می دهند؟

- HDL بالاتر از  ٦٠ میلی گرم در دسی لیتر، میزان بالایی است و این میزان برای بدن مناسب است .

- HDL پایین تر از ٤٠ میلی گرم در دسی لیتر، بسیار پایین است و اصلاً برای بدن مناسب نیست.

به طور کلی افرادی که میزان HDL بالایی دارند، از نظر بیماریهای قلبی در ناحیه امن تری قرار دارند، اما کسانی که میزان HDL خون آنها پایین است به شدت در معرض بیماریهای قلبی قرار دارند.


چه راه حلی برای میزان پایین HDL وجود دارد؟


اگر میزان HDL خون شما پایین است، روشهای زیادی برای بالا بردن آن دارید :

- ورزش : ورزشهای هوازی به مدت ٣٠ تا ٦٠ دقیقه در بیشتر روزهای هفته به بالا رفتن HDL شما کمک می کند .

-ترک سیگار: کشیدن سیگار میزان HDL را پایین می آورد، که قطعاً ترک آن این میزان را افزایش خواهد داد.

-وزن ایده آل و سالم : مناسب بودن وزن شما نه تنها میزان HDL شما را بالا می برد، بلکه خطر حمله قلبی را کاهش می دهد و فواید بسیار زیادی در جهت سلامتی شما دارد.

در برخی موارد ممکن است پزشک متخصص شما، برای بالا بردن میزان HDL  برای شما دارو تجویز کند. به یاد داشته باشید که به غیر از کلسترول عوامل متعددی مانند دیابت ، کشیدن سیگار ، فشار خون بالا ، اضافه وزن و ژنتیک ، در بیماریهای قلبی و عروقی نقش دارند.

از آنجا که عوامل متعددی در بیماریهای قلبی و عروقی نقش دارند،  یک نفر با میزان HDL مناسب نیز میتواند دچار مشکلات قلبی باشد و فرد دیگری با نداشتن میزان مناسب HDL می تواند قلب سالمی داشته باشد . اما به طور کلی افراد با HDL پایین بیشتر در معرض خطر بیماریهای قلبی وعروقی قرار دارند.

متخصصان توصیه می کنند که هر پنج سال یک بار باید آزمایش کلسترول داد. افراد با پروفایل چربی غیر عادی و داشتن عوامل خطر دیگر باید این آزمایش را زودتر تکرار کنند.

اگر از HDL پایین رنج می برید، قدمهای سلامتی را در جهت بالا بردن آن بردارید، درست غذا خوردن، ورزش منظم و نکشیدن سیگار به شدت مؤثر خواهد بود. تغییر شیوه زندگی تغییرات مهم و بزرگی در زندگی افراد ایجاد می کند و حتی از حملات قلبی و عروقی و سکته های مغزی جلوگیری می کند .

مدیر سایت بازدید : 339 سه شنبه 11 فروردین 1394 نظرات (0)


 جهت پیشگیری از دیابت (بیماری قند) چه اصولی را باید رعایت کنیم؟
اصول پیشگیری از دیابت (بیماری قند) شامل: خوردن غذاهای سالم‌تر، افزایش فعالیت بدنی و کاهش دادن وزن اضافی می‌باشد و جالب است که بدانید هیچ وقت برای شروع اصلاح شیوه زندگی شما دیر نیست.


5 توصیه‌ی جدید جامعه متخصصین تغذیه و دیابت (بیماری قند) برای پیشگیری از دیابت عبارتند از:

توصیه اول: افزایش فعالیت بدنی
فعالیت بدنی منظم مزایای بسیاری را در بر دارد. ورزش و فعالیت بدنی می‌تواند به شما در پیشگیری از دیابت و موارد زیر کمک نماید:
* کاهش وزن
* کاهش قند خونتان
* افزایش حساسیت به انسولین، که به شما در حفظ قند خونتان در طیف نرمال کمک می‌کند.
تحقیقات نشان داده‌اند که،از روشهای جلوگیری از دیابت هر دو مورد ورزش هوازی و تمرینات مقاومتی می‌توانند در کنترل دیابت موثر باشند و بهترین منفعت زمانی حاصل می‌گردد که یک الگوی تناسب اندام، شامل هر دوی آن‌ها باشد.


توصیه دوم: مصرف مقادیر فراوانی فیبر
فیبرها در میوه، سبزی، غلات کامل، حبوبات، مغزها و بذرها یافت می‌شوند.
فیبرها می‌توانند به شما در موارد زیر کمک کنند:
* کاهش خطر دیابت از طریق بهبود کنترل قند خونتان
* کاهش خطر بیماری قلبی در شما
* کمک به کاهش وزن با تقویت احساس سیری در شما


توصیه سوم: ارتقای مصرف غلات کامل
هر چند فیبر موجود در غلات کامل را مفید می‌دانند اما هنوز به طور کامل روشن نشده است که چه عواملی علاوه بر محتوای فیبر غلات کامل در کاهش خطر دیابت و تثبیت سطوح قند خون موثرند. امروزه بسیاری از محصولات تهیه شده از غلات کامل در بازار موجودند؛ لذا مصرف محصولات حاوی کربوهیدرات‌های سبوس‌دار را در ارجحیت قرار دهید. سعی کنید حداقل نیمی از غلات و کربوهیدرات مصرفی روزانه شما از نوع غله کامل (سبوس دار) باشد.


توصیه چهارم : کاهش دادن وزن اضافی
اگر دچار اضافه وزن هستید، پیشگیری از دیابت در شما منوط به کاهش دادن چربی‌های اضافه بدنتان است. هر نیم کیلو کاهش وزن مازاد در ارتقای سلامت شما موثر می‌باشد. ممکن است متعجب شوید اگر بدانید که اندکی کاهش دادن وزن اضافه، می‌تواند تا چه حد در پیشگیری از دیابت و بهبود سلامت‌تان موثر باشد. در یک مطالعه مشاهده شد که به ازای هر کیلوگرم کاهش وزن، شانس ابتلا به دیابت تا 16درصد در افراد مورد مطالعه کاهش یافت. همچنین افرادی که کاهش وزن معتدل (حداقل 5 تا 10 درصد از وزن اولیه) و فعالیت بدنی منظمی داشتند خطر توسعه دیابت در آن‌ها در طی 3 سال، در حدود 60 درصد کاهش یافت.


توصیه پنجم: پرهیز از رژیم غذایی محدود و زودگذر و اصلاح الگوی غذایی و انتخاب غذاهای سالم‌تر
رژیم کم کربوهیدرات، رژیم پر پروتئین و دیگر رژیم‌های غذایی زودگذر در ابتدا به کاهش وزن شما کمک می‌کنند اما اثربخشی آن‌ها در پیشگیری از دیابت شناخته نشده است و دراز مدت بودن تأثیر آن‌ها نیز مبهم است.همچنین حذف نمودن و یا محدودیت شدید یک گروه خاص غذایی، ممکن است مانع دریافت مکفی برخی مواد مغذی مورد نیاز بدنتان گردد.
راهکار بهتر آن است که به جای تکیه بر رژیم‌های غذایی محدود و زودگذر به سمت یک الگوی زندگی سالم سوق یابید و با کنترل حجم غذای مصرفی، از طیف متنوعی از غذاهای سالم بهره‌مند گردید و برای پیشگیری از دیابت رژیم غذایی خود را برای همیشه اصلاح کنید.

مدیر سایت بازدید : 353 چهارشنبه 29 بهمن 1393 نظرات (0)


چگونه غذا بخوریم تا تندرست باشیم؟

رعایت اصول و روش صحیح غذاخوردن از موضوعاتی است که نه تنها در متون طبّ سنتی ، مورد توجه اطباء و حکما بوده است بلکه باستناد احادیث و روایاتی که از معصومین و ائمه اطهار (ع) نقل گردیده است ، در آموزه های دینی هم موردتاکید می باشد . رعایت این اصول ، علاوه بر حفظ سلامتی فرد ، در پیشگیری از بروز بسیاری از بیماریها و همچنین لذت بردن از غذاخوردن نیز موثر است . امروزه ثابت شده است که بسیاری از بیماریها ریشه در عادات غذایی ناصحیح دارد . متاسفانه علیرغم اهمیت این موضوع ، در طب جدید آنگونه که باید و شاید به آن اهتمام نگردیده و تاحدودی از آن غفلت گردیده است .

شما  با رعایت نکات زیر میتوانید از سلامتی بیشری برخوردار باشید:

- هرگز با شکم سیر غذا نخورید.

-دو وعده غذا در روز ، ابتداي روز و ابتداي شب ميل كنيد و nدر فصل تابستان ناهار  را سبك ميل كنيد

-بهتر است غذا در ساعت خاص میل شود ، صبحانه: 8-7 صبح ،نهار: 13-12ظهر ،شام: 7-6عصر

-در هنگام غلبه اشتها و گرسنگي، غذا خوردن را به تأخیر نیندازید؛ چون موجب ريختن صفرا و مواد ناپسند به معده شده و این امر موجب بروز برخی بیماری‌ها می‌گردد و تأخير در غذا بیش از نيم ساعت و نهايت يك ساعت مضر است. غذائی که شخص با میل و اشتها می‌خورد معده آن را بهتر در خود جای می‌دهد و هضم آن بهتر انجام می‌شود.

- غذاهای مختلف را در يك وعده میل ننمایند؛ زيرا كه سبب سوءهضم مي‌‌گردد.

- طرز نشستن سر سفره غذا و یا میز غذاخوری هم مهم است . نشستن ناصحیح علاوه بر ایجاد دردهای مزمن در ناحیه پشت و کمر ، تشدید گودی کمر ، افزایش قوز پشت ، ایجاد خستگی و بالطبع کاهش لذت از غذاخوردن و ... می تواند باعث بلع بی اختیار و زودهنگام لقمه غذا نیز گردد . بهتر است موقع غذاخوردن سر و شانه را کمی جلو بگیرید.

-غذا نباید خیلی داغ یا زیاد سرد باشد

- موقع غذاخوردن بیش از آنکه به سفره و محتویات آن فکرکرده و ذهنتان به آنها مشغول گردد ،به لقمه ای که در دهان گذاشته و آن را می جوید فکر کنید.

- حتماً لقمه غذا را کوچک گرفته و از برداشتن لقمه بزرگ اجتناب کنید . با لقمه بزرگ، فرآیند جویدن کامل نخواهد بود ، طعم غذا بخوبی احساس نمی شود ، استعداد به چاقی افزایش یافته و احتمال ابتلاء به بیماریهای گوارشی و سوء هاضمه بیشتر خواهد شد.

- پس از آنکه لقمه را داخل دهان گذاشته و مشغول جویدن شدید ، قاشق را بر زمین بگذارید و به فکر تدارک و آماده سازی لقمه بعدی نباشید. با اینکار بدون تعجیل در فروبردن لقمه غذا ، آن را بطور کامل جویده و از غذاخوردن لذت بیشتری خواهید برد.

- وجود بزاق و مخلوط شدن کامل لقمه غذا با آن برای هضم کامل غذا ضروری است و اینکار تنها با جویدن کامل غذا امکانپذیر خواهد شد . اگر بهر دلیلی احساس می کنید میزان بزاق دهان شما کافی نیست، حتماً آن را با پزشکتان در میان بگذارید .

- بهترین زمان برای قورت دادن لقمه غذا ، زمانی است که آن را بطور کامل جویده و با بزاق کافی مخلوط کرده و به مایعی نسبتاً رقیق تبدیل شده باشد و بلع آن آسان باشد .

- موقع خوردن غذاهای رقیق و آبکی ، حتماً از قاشق کوچکتری استفاده کنید و قبل از قورت دادن ، آنها را خوب در دهان بچرخانید تا علاوه بر مخلوط شدن با بزاق ، دمای آن نیز تعدیل و به دمای دهان و لوله گوارش نزدیک گردد .

- اگر با گرسنگی کامل به غذاخوردن مشغول شده و اصول بالا را رعایت کنید، معمولاً30-20دقیقه برای سیری کافی خواهدبود و احساس لذت بخشی از غذاخوردن و سیرشدن به شما دست خواهدداد. این درحالی است که از نظر کمیت و میزان ، با رعایت اصول صحیح غذاخوردن ، غذای خورده شده ، بسیار کمتر ( گاه تا یک چهارم ) از زمانی است که این اصول رعایت نمیشوند. این موضوع در افراد چاق و پرخور ، مهم است !!

- یادتان نرود با احساس سیری و حتی چند لقمه قبل از آن ، دست از غذا خوردن کشیده وادامه ندهید . بیشتر خوردن ، باری اضافی است برای معده و سیستم گوارش شما که باید منتظر عواقب ناگوار آن باشید.

-با آرامش و به آهستگی غذا بخورید.اهمیت.اهمیت این موشوع به حدی است که طبق فرمایش امام رضا (ع)مدت زمانی که سر سفره میمانید جزو عمر محسوب نمیشود.غذا راباید خیلی خوب جوید ، غذا خوردن حداقل 20دقیقه طول بکشد.

-مشغول کردن ذهن به مسایل متفرقه (تماشای تلویزیون.گوش دادن به موسیقی.مطالعه کردن و ...) در حین غذا خوردن باعث عدم تمرکز و به دنبال آن هضم بد غذا میشود.

-فاصله شام و خواب 4ساعت باشد،سر شب خوابیدن وصبح زود بیدار شدن توصیه میشود.


-خوابیدن بلافاصله پس از مصرف غذا توصیه نمیشود.درصورت تمایل کمی قدم بزنید و حداقل نیم ساعت صبر نموده و سپس دراز بکشید.در ابتدا توصیه میشود که به پهلوی راست بخوابید و سپس مدت بیشتری را به پهلوی چپ دراز بکشید تا حرارت کبد روی معده قرار بگيرد و به هضم کمک کند. در انتها مجدد به پهلوی راست بخوابید تا غذا از معده وارد روده کوچک شود.

- سکون و آرامش بعد از غذا موجب تسریع هضم می‌شود البته قدم زدن آهسته با کمک به انتقال غذا به قعر معده سبب کمک به هضم غذا می‌شود.چنانچه در حديث نبوي صلي‌الله عليه و آله وارد شده:«سِر بَعدَ العَشاءِ وَلَو بِقَدَمَينِ»

-درحالیکه خوردن غذای زیاد در شبها مضر محسوب میشود,خوابیدن شب با شکم گرسنه به هیچ وجه توصیه نشده و فرد را مستعد پیری زودرس می کند.

-در عین اینکه می باست از مصرف غذاهای متنوع در یک وعده غذایی پرهیز کرد ,مصرف دایمی یک نوع غذا در روزهای مختلف توصیه نمیشود.

-عادت به ترشیجات موجب ضعف و لاغری و مضر اعصاب است و غذاهای بی‌مزه موجب کاهش اشتها و خستگی می‌شوند و غذاهای شیرین و چرب اشتها را از بین می‌برند و بدن را گرم می‌کنند و غذاهای شور لاغری و خشکی می‌آورند و برای چشم مضر هستند.

-ضرر غذاهای شیرین و چرب را با غذاهای ترش می‌توان رفع کرد و بالعکس و همچنین مشکل غذاهای بی‌مزه با شوری و تندی قابل رفع است.

-از خوردن غذا(بخصوص شیر، هندوانه و خربزه) بعد از ورزش شدید و عصبانیت اجتناب کنید.

-هر میوه را در فصلش میل نمایید مثلا مصرف خیار و گوجه فرنگی در فصل زمستان توصیه نمیشود و منجر به بیماری می گردد.

مدیر سایت بازدید : 477 چهارشنبه 22 بهمن 1393 نظرات (0)


ترکیبات مغذی برخی موادغذایی برای تحریک هورمون‌ها موثرند و در نتیجه باعث افزایش میل جنسی می‌شوند. در بین این مواد غذایی ادویه‌ها و برخی گیاهان جایگاه خاصی دارند. در این مطلب شما را با چند ادویه و گیاه مفید برای افزایش قدرت جنسی آقایان آشنا کرده و در نهایت نیز در خصوص عوارض خطرناک برخی از قرص‌ها و کپسول‌ها صحبت می‌کنیم. لطفا با ما باشید.


 جینسنگ
بدون شک جینسنگ، معروف‌ترین و موثرترین ماده ی غذایی برای افزایش قدرت و میل جنسی در آقایان است. جینسنگ حاوی آنتی‌اکسیدان و ترکیب محرک قلب است که باعث افزایش قدرت مردها می‌شود. این گیاه یکی از گیاهان مورد علاقه‌ی امپراطورهای چینی است که روی مرکز عصبی مغز و غدد درون ریز تاثیر می‌گذارد. باید بدانید که جینسنگ حاوی خواص ضدخستگی است و در افزایش میل و عملکرد جنسی شما فوق‌العاده عمل می‌کند. بهتر است با دکتر یا عطار در خصوص میزان و روش مصرف آن بر طبق نیازتان مشورت کنید.

 چوب میخک
چوب میخک یک افزایش‌دهنده‌ی میل جنسی طبیعی و موثر است. این ادویه ی مفید باعث گشادی رگ‌ها و افزایش جریان خون در ناحیه‌ی آلت تناسلی می‌شود. در صورتی‌که مشغله‌ی ذهنی‌تان زیاد است و فشار زیادی را از نظر روحی و جسمی تحمل می‌کنید می‌توانید به این گیاه اعتماد کنید. توجه داشته باشید که چوب میخک مانع از ضعیف شدن حافظه شده و عطر آن باعث تحریک حواس می‌شود.

سیر
نتایج بررسی‌های بالینی نشان می‌دهند که «آلیسین»، همان ترکیب موجود در سیر، میزان تستوسترون را افزایش داده و باعث کاهش هورمون کورتیزول می‌شود. کورتیزول همان هورمون استرس است که به بافت‌های عضلانی آسیب می‌زند. سیر کاهنده‌ی فشارخون بالاست و به این ترتیب نیز روی مویرگ‌ها و انقباض عضلات قلب تاثیر می‌گذارد و باعث انبساط رگ‌های موجود در ناحیه‌ی آلت تناسلی می‌شود. به عقیده ی برخی از محققان سیر باعث افزایش کمیت و کیفیت اسپرم می‌شود.

 خردل
خردل از آن دست چاشنی‌های مفید و پرخاصیت است که باعث تحریک غدد جنسی و افزایش میل جنسی می‌شود و تاثیر مثبتی روی سیستم قلبی عروقی دارد. این ادویه‌ی مفید باعث افزایش جریان خون در رگ‌ها و تحریک ارگان‌های جنسی و عصب‌های آن می‌شود. 


  جوزهندی
جوزهندی شهرت زیادی در همراهی آقایان دارد. این ادویه‌ی مفید، محرک است و باعث افزایش میل جنسی می‌شود.

جوز هندی گردش خون در ارگان‌های جنسی را بالا برده و باعث نعوظ بهتر می‌شود. این ادویه، طبع گرم دارد و عطر و طعم خوبی به انواع سس‌ها و غذا می‌دهد.

 فلفل کاین
فلفل کاین یک تقویت‌کننده و محرک است که باعث افزایش جریان خون در رگ‌ها می‌شود. این فلفل حاوی میزان زیادی ویتامین C می‌باشد. مصرف میزان زیاد این فلفل باعث تولید گرما و احتمالا ایجاد حساسیت می‌شود. فلفل کاین بهتر از فلفل سیاه است. این فلفل نیز تقویت‌کننده‌ی میل جنسی محسوب می‌شود. باید بدانید که فلفل سیاه باعث تحریک مجاری تناسلی - ادرار می‌شود و به این ترتیب مرکز عصبی ایجادکننده‌ی نعوظ را تحریک می‌کند.
نتایج بررسی‌های بالینی نشان می‌دهند که «آلیسین»، همان ترکیب موجود در سیر، میزان تستوسترون را افزایش داده و باعث کاهش هورمون کورتیزول می‌شود. کورتیزول همان هورمون استرس است که به بافت‌های عضلانی آسیب می‌زند

کاری
ادویه‌ی کاری نیز یک تقویت‌کننده، محرک و گشادکننده‌ی عروق محسوب می‌شود. این ادویه نیز با انبساط رگ‌ها باعث بهبود جریان خون می‌شود. ادویه ی کاری از ده نوع ادویه مانند زنجبیل، سیر، گشنیز، هل، زردچوبه و غیره تهیه می‌شود که برای افزایش عملکرد قدرت جنسی شما موثر عمل می‌کنند.

 گشنیز
گشنیز یکی از تقویت‌کننده‌ها و دیورتیک‌های موثر است که باعث جبران کاهش میل جنسی مربوط به مشکلات پروستات می‌شود. می‌توانید این گیاه معطر را به غذاهایتان بزنید و از خواص آن بهره ببرید. می‌توانید بدون افتادن در دام زیاده‌روی از تخم گشنیز نیز استفاده کنید.

 عشبه ی بیابانی
عشبه ی بیابانی یکی از آن گیاهان تحریک‌کننده‌ی میل جنسی آقایان است. این گیاه حاوی خواص دیورتیک(ادرارآور) است و باعث افزایش دفع مواد زاید از کلیه شده و به عملکرد خوب پروستات کمک می‌کند. پروستات در تشکیل اسپرم نقش دارد.  


 فلفل قرمز
فلفل قرمز نیز تقویت‌کننده و محرک میل جنسی است. این فلفل سرشار از ویتامین C و E است. متخصصان، ویتامین E را ویتامین جنسی می‌نامند. ترکیبات فلفل قرمز با انبساط عروق خونی باعث بهبود جریان خون می‌شود. اگر می‌خواهید به رابطه‌ی زناشویی‌تان گرمای بیشتری بدهید حتما از فلفل قرمز استفاده کنید.

 پودرها، کپسول‌ها و دیگر ترکیبات خطرناک
در داروخانه‌ها و عطاری‌ها قرص‌های زیادی برای تقویت قوای جنسی آقایان وجود دارد اما این کپسول‌ها و پودرها می‌توانند خطرساز باشند.

 کانتارید یا الاکلنگ
کانتارید با نام‌های دیگری مانند مگسک، باغوچه و آلاکلنگ معروف است. این مگس اسپانیایی را تبدیل به پودر کرده و میزان اندکی از آن برای تقویت میل جنسی استفاده می‌شود. متاسفانه پودر کانتارید حاوی ترکیبات سمی نیز هست که مصرف زیاد آن باعث بروز نعوظ طولانی و دردناک شده و در موارد شدید باعث خونریزی کلیوی و مرگ می‌شود.

 قرص یوهیمبین
از یوهیمبین برای بهبود نعوظ استفاده می‌شود چون باعث انبساط رگ‌ها و افزایش گردش خون می‌شود؛ اما افرادی که دچار مشکلاتی مانند بیماری‌های کلیوی یا کبدی هستند نباید از این قرص‌ها استفاده کنند.

مدیر سایت بازدید : 400 جمعه 17 بهمن 1393 نظرات (0)


زهرا رئیسیان عضو فعال انجمن تحقیقات طب سنتی ایران معتقد است: بی‌خوابى در مزاج‏‌هاى گرم علایمى چون سبکى سر، کم‏‌حواسى، عطش، خشکى چشم‏‌ها، بینى، زبان و دهان و گرمى سر، غمگینى، طنین صدا در سر و گوش‏‌ها و طویل بودن مدت بى‏‌خوابى دارد.

توصیه‌هایی برای رفع بی‌خوابی افراد گرم مزاج
1. براى درمان بی‌خوابی می‌توانید، موقع خوابیدن شربت نیلوفر بنوشید یا روغن بنفشه در پایه بادام شیرین یا روغن بادام شیرین یا روغن کدو یا روغن گل سرخ را بر سر بمالید(فرق سر).

2. برگ کاهو، گشنیز تازه و گل نیلوفر را بجوشانید و با آب آن قبل از خوابیدن پاشویه کنند.

3. گل نیلوفر، گل بنفشه، گل محمدى و تخم کاهو از هرکدام 4 مثقال، برگ گشنیز خشک 8 مثقال همه را نیمکوب و به 15 قسمت مساوى تقسیم کنید. هر قسمت آن را چند ساعت در 3 لیوان آب جوش بخیسانید بعد در همان آب جوشانده، سپس آب آن را صاف و شیرین و به 3 قسمت تقسیم کنید. صبح، ظهر و شب هر مرتبه یک قسمت از آن را بنوشید.

4. روزى 3 نوبت با کمى گلاب پوست سر را ماساژ دهید و در طول روز نیز مى‏‌توانید چند مرتبه گل بنفشه یا گل نیلوفر را بو کنید. در ضمن خوردن کاهو، کدو، مرزنجوش، گشنیز تازه، خیار مفید خواهد بود.

5. بعد از شام شب دوش گرفتن نیز مفید است. از خوردن غذاهایى که ثقیل، بد هضم و سنگین است یا یبوست ایجاد مى‏‌کند باید پرهیز کنید.

6. چهل گرم رازیانه‏ کوبیده شده را در یک لیتر آب سرد ریخته و 10 دقیقه بجوشانید. به مدت 10 دقیقه هم آن را دم کنید. سپس آب آن را صاف و با عسل شیرین کرده و در یخچال نگهدارید و شب‏‌ها پس از صرف شام شب یک فنجان آن را بنوشید (این نسخه مخصوص بی‌خوابی در زنان است).

مدیر سایت بازدید : 480 جمعه 17 بهمن 1393 نظرات (0)


هفته اول :
شنبه
5 دقیقه با شدت ملایم گرم کنید.
به مدت یک دقیقه شدت تمرین را تا حد قوی بالا ببرید و بعد یک دقیقه سرعت تمرین را تا حد متوسط پایین بیاورید. اینکار را 5 مرتبه تکرار کنید.
15 دقیقه آخر را با سرعت متوسط انجام دهید و کم کم شدت آن را پایین بیاورید.
دوشنبه
5 دقیقه با شدت ملایم گرم کنید.
به مدت 10 دقیقه شدت تمرین را تا حد متوسط بالا ببرید.
یک تا دو دقیقه روی شیب زیاد با شدت بالا راه بروید و بعد روی سطح صاف یک تا دو دقیقه ضربانتان را پایین بیاورید. یکبار دیگر این تمرین را تکرار کنید.
تمرین را با شدت متوسط به پایان برسانید.
چهار شنبه
5 دقیقه با شدت ملایم گرم کنید.
به مدت 5 دقیقه شدت تمرین را تا حد متوسط بالا ببرید.
شدت تمرین را برای 5 دقیقه تا بالاترن حد افزایش دهید.
تمرین را با شدت متوسط به پایان برسانید.
پنجشنبه
به مدت 30 دقیقه با شدت دلخواه راه بروید. گرم کردن اولیه و خنک کردن آخر کار را فراموش نکنید.
هفته دوم :
شنبه
5 دقیقه با شدت ملایم گرم کنید.
به مدت یک دقیقه شدت تمرین را تا حد قوی بالا ببرید و بعد یک دقیقه سرعت تمرین را تا حد متوسط پایین بیاورید. اینکار را 7 مرتبه تکرار کنید.
تمرین را با سرعت متوسط به پایان برسانید و کم کم از شدت آن بکاهید.
دوشنبه
5 دقیقه با شدت ملایم گرم کنید.
به مدت 5 دقیقه شدت تمرین را تا حد متوسط بالا ببرید.
یک تا دو دقیقه روی شیب زیاد با شدت بالا راه بروید و بعد روی سطح صاف یک تا دو دقیقه ضربانتان را پایین بیاورید. دوبار دیگر این تمرین را تکرار کنید.
تمرین را با شدت متوسط به پایان برسانید.
چهار شنبه
5 دقیقه با شدت ملایم گرم کنید.
به مدت 5 دقیقه شدت تمرین را تا حد متوسط بالا ببرید.
شدت تمرین را برای 10 دقیقه تا بالاترین حد افزایش دهید.
تمرین را با شدت متوسط به پایان برسانید.
پنجشنبه
به مدت 30 دقیقه با شدت دلخواه راه بروید. گرم کردن اولیه و خنک کردن آخر کار را فراموش نکنید.
هفته سوم :
شنبه
5 دقیقه با شدت ملایم گرم کنید.
به مدت دو دقیقه شدت تمرین را تا حد قوی بالا ببرید و بعد دو دقیقه سرعت تمرین را تا حد متوسط پایین بیاورید. اینکار را 4 مرتبه تکرار کنید.
تمرین را با سرعت متوسط به پایان برسانید و کم کم از شدت آن بکاهید.
دوشنبه
5 دقیقه با شدت ملایم گرم کنید.
به مدت 5 دقیقه شدت تمرین را تا حد متوسط بالا ببرید.
2 تا 3 دقیقه روی شیب زیاد با شدت بالا راه بروید و بعد روی سطح صاف یک تا 2 دقیقه ضربانتان را پایین بیاورید. یکبار دیگر این تمرین را تکرار کنید.
تمرین را با شدت متوسط به پایان برسانید.
چهار شنبه
5 دقیقه با شدت ملایم گرم کنید.
به مدت 5 دقیقه شدت تمرین را تا حد متوسط بالا ببرید.
شدت تمرین را برای 15 دقیقه تا بالاترین حد افزایش دهید.
تمرین را با شدت متوسط به پایان برسانید.
پنجشنبه
به مدت 30 دقیقه با شدت دلخواه راه بروید. گرم کردن اولیه و خنک کردن آخر کار را فراموش نکنید.
هفته چهارم :
شنبه
5 دقیقه با شدت ملایم گرم کنید.
به مدت 2 دقیقه شدت تمرین را تا حد قوی بالا ببرید و بعد 2 دقیقه سرعت تمرین را تا حد متوسط پایین بیاورید. اینکار را 5 مرتبه تکرار کنید.
تمرین را با سرعت متوسط به پایان برسانید و کم کم از شدت آن بکاهید.
دوشنبه
5 دقیقه با شدت ملایم گرم کنید.
به مدت 5 دقیقه شدت تمرین را تا حد متوسط بالا ببرید.
2 تا 3 دقیقه روی شیب زیاد با شدت بالا راه بروید و بعد روی سطح صاف 1 تا 2 دقیقه ضربانتان را پایین بیاورید. دوبار دیگر این تمرین را تکرار کنید.
تمرین را با شدت متوسط به پایان برسانید.
چهار شنبه
5 دقیقه با شدت ملایم گرم کنید.
به مدت 2 دقیقه شدت تمرین را تا حد متوسط بالا ببرید.
شدت تمرین را برای 20 دقیقه تا بالاترین حد افزایش دهید.
تمرین را با شدت متوسط به پایان برسانید.
پنجشنبه
به مدت 30 دقیقه با شدت دلخواه راه بروید. گرم کردن اولیه و خنک کردن آخر کار را فراموش نکنید.

مدیر سایت بازدید : 255 جمعه 17 بهمن 1393 نظرات (0)


خرفه گیاهی یک ساله با برگ های ضخیم و آبدار به رنگ سبز و ساقه هایی قرمزرنگ است و گل های کوچک و سفیدرنگی تولید می کند که به تخم های ریز و سیاهی تبدیل می شود.

این گیاه علفی به محیطی با نور زیاد و دمای ۲۵درجه سانتی گراد نیاز دارد. خاک مناسب برای رشد و پرورش آن مخلوطی از خاک باغچه، رس و مقداری ماسه است. بذر خرفه را باید در فاصله ماه های اردیبهشت تا تیر در باغچه یا گلدان بکارید و چون این گیاه به آب فراوان نیاز دارد، باید به صورت مرتب و منظم آبیاری شود. از نظر طب سنتی طبیعت خرفه سرد است. حضرت امام جعفرصادق(ع) فرموده اند: گیاهی بر زمین خوب تر و نافع تر از خرفه نروییده است و این سبزی مادرم زهرا(س) است.

خرفه به دلیل طبیعت سرد برای تسکین عطش بسیار مفید است. به ویژه با ورود به ماه مبارک رمضان شما  را به خوردن این سبزی مفید در افطار و سحر توصیه می کنیم.

تعداد صفحات : 9

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 661
  • کل نظرات : 125
  • افراد آنلاین : 79
  • تعداد اعضا : 509
  • آی پی امروز : 335
  • آی پی دیروز : 50
  • بازدید امروز : 1,056
  • باردید دیروز : 63
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 1,480
  • بازدید ماه : 1,480
  • بازدید سال : 41,630
  • بازدید کلی : 1,094,761
  • کدهای اختصاصی

    عطاری آنلاین
     , عطاری 24 , عطاری , عطاری اینترنتی , عطاری آنلاین , عطاری دکتر روازاده , عطاری های تهران , عطاری دایا , عطاری تورنتو , عطاری در لندن , عطاری ابا , عطاری اصفهان , عطاری ابن سینا , عطاری ابا اصفهان , عطاری ایرانیان , عطاری ابا94 , عطاري انلاين , عطاری اهواز , عطاری ایلیا , عطاري آنلاين , عطاری آبا , عطاری آنلاین وبلاگ , عطاری آقای قدیری , عطاری آریایی , عطاری آویشن , عطاری آنلاین روازاده , عطاری آستانه شیراز , عطاری آریاشهر , عطاری به انگلیسی , عطاری بزرگ شرق , عطاری بزرگ تهران , عطاری بهارنارنج , عطاری بوعلی , عطاری بهار , عطاری بزرگ نارمک , عطاری باغ خدا , عطاری برای لاغری , عطاری بهشت , عطاری پل چوبی , عطاری پویانا , عطاری پاسارگاد شیراز , عطاری پارک وی , عطاری پل ستارخان , عطاری پونه , عطاری پامچال , عطاري پامچال , عطاری پارسا , عطاری پاسداران , عطاری تهران , عطاری تبریز , عطاری تهرانی , عطاري تهران , عطاری تجریش , عطاری ترنج , عطاری تهرانپارس , عطاری تبریزی , عطاری تریتا , عطاری ثابت , عطاری ثعلب , عطاری جلالی , عطاری جلال , عطاری جلالی ابادان , عطاری جینسینگ , عطاری جردن , عطاری جاویدی , عطاری جاده ابریشم , عطاری جمشید خدادادی , عطاری جنسینگ , عطاری جمالزاده , عطاری چیست , عطاری چهار فصل , عطاری چهل گیاه شیراز , عطاری چینی , عطاری چیذر , عطاری چاق کننده , گیاهان عطاری چربی سوز , عطاری حکیم چنومیا , داروی عطاری برای چاقی , عطاری حکیم , عطاری حکیم تهرانی , عطاری حکیم خراسانی , عطاری حکاک اهواز , عطاری حاج اسماعیل اصفهان , عطاری حکیم مومن تبریزی , عطاری حسامی , عطاری حکمت طرقبه , عطاری حکیم شهرضا , عطاری حاج نوروز , عطاری خوب در تهران , عطاری خوب در شیراز , عطاری خوب , عطاری خوب در اصفهان , عطاری خوب در کرج , عطاری خوب در اهواز , عطاری خیابان مطهری , عطاری خدادادی , عطاری خوب تهران , عطاری خورشید دکتر سماواتی , عطاری در تورنتو , عطاری دالاهو , عطاری در تهران , عطاری دینی , عطاری دانیال , عطاری در اصفهان , عطاری در شیراز , عطاری رضاییان , عطاری روازاده , عطاری رایگان , عطاری رضائیان , عطاری ره , عطاری رضایی , عطاری روغن , آدرس عطاری روازاده , دکتر عباس عطاری روانپزشک , آدرس عطاری دکتر روازاده , عطاری زنجان , عطاری زعفرانچی , عطاری زیتون , عطاری زود انزالی , عطاری زاهدان , عطاری زیر پل چوبی , عطاری زمانی , عطاری زکریا , عطاری زعفران , زهرا عطاری , عطاری سبزینه , عطاری سینا , عطاری سلامت , عطاری سنتی , عطاری سید شیرازی , عطاری سبز , عطاری سید جلال , عطاری سراجیان , عطاری سقطی تبریز , عطاری سیستانی , عطاری شفا , عطاری شقایق , عطاری شیراز , عطاری شرق , عطاری شمس , عطاری شفا روازاده , عطاری شبانه روزی , عطاری شاه جهان , عطاری شهرکرد , عطاری شفا تهران , عطاری صحرا , عطاری صورتی , صنف عطاری , صالح عطاری , صنایع پزشکی عطاری , عطاری صبا , عطاری صالحی , عطاری صداقت , عطاری صادق , عطاری صانعی , داروی عطاری ضد سرفه , عطاری طیرانی مشهد , عطاری طیرانی , عطاری طب سنتی , عطاری طبیب , عطاری طب الرضا , عطاری طب الکبیر در اصفهان , عطاری طوبی , عطاری طاهرنژاد , عطاری طب النجات , عطاری طاها , عطاری عقیلی خراسانی , عطاری عطارنژاد , عطاری عطار , عطاری علیزاده , عطاری عرفان , عطاری عبا , عطاری عمده فروش , عطاري عقيل خراساني , عطاری عمده , عطاری علیزاده اهواز , عطاری غرب , عطاری غرب تهران , عطاری غرب کشور , عطاری غرب همدان , مجهزترین عطاری غرب , معجزه ترین عطاری غرب , عطاری های غرب تهران , عطاری شهرک غرب , عطاری بزرگ غرب , عطاری در غرب تهران , عطاری فرامرزی , عطاری فرهنگ , عطاری فیسبوکی , عطاری فیس بوک , عطاری فرمانیه , عطاری فرزین , عطاری فیض مند , عطاری فارابی , عطاری فیاضی , عطاری فریور , عطاری قم , عطاری قائم , عطاری قاسمی , عطاری قزوین , عطاری قانون , عطاری قدیری , عطاری قهوه سبز , عطاری قرص کمر , عطاری قدیمی , عطاری قاصدک , عطاری کربلایی , عطاری کرمانی , عطاری کیمیا , عطاری کرج , عطاری کرمان , عطاری کعبه , عطاری کرمانشاه , عطاری کربلایی بهارستان , عطاری کیمیا در پاسداران , عطاری کیمیا پاسداران , عطاری گلها , عطاری گله داری در اهواز , عطاری گل سرخ , عطاری گیاهی , عطاری گلبرگ , عطاری گله داری , عطاری گله داری اهواز , عطاری گیاهان دارویی , عطاری گل نرگس , عطاری گرگان , عطاری لاغری , عطاری لپه ییان , عطاری لقمان حکیم , لیست عطاری های تهران , لیست عطاری های مشهد , لوازم عطاری , لیست عطاری های شیراز , ليست عطاري هاي تهران , لیست عطاری های اصفهان , لیست عطاری , عطاری معروف تهران , عطاری معجزه , عطاری مشهد , عطاری معتبر , عطاری میر قهاری , عطاری معروف شیراز , عطاری مرتضی علی , عطاری ممتاز , عطاری معروف , عطاری مدرن , عطاری ناجیان , عطاری نور , عطاری نیشابوری تهران , عطاری نیشابوری , عطاری نادری , عطاری نباتی , عطاری نعوظ , عطاری نیشابور , عطاری نارمک , عطاري نياوران , عطاری و لاغری , عطاری وزیر نظام , عطاری وزیر نظامی , عطاری و داروهای گیاهی , عطاری و گیاهان دارویی , عطاری و طب سنتی , عطاری ونک , عطاری ویکی پدیا , عطاری ولیعصر , عطاري وعليان , عطاری های اصفهان , عطاری های مشهد , عطاری های شیراز , عطاری های معروف تهران , عطاری های معتبر تهران , عطاری های معتبر , عطاری های کرج , عطاری های تبریز , عطاری های اهواز , عطاری یاس , عطاری یزد , عطاری یبوست , عطاری یوسف آباد , یوسفی نژاد عطاری , دکتر یوسفعلی عطاری , عطاری های یزد , یگانه عطاری , عطاری طوبی یوسف آباد ,  , عطاری آنلاین , عطاری آنلاین وبلاگ , عطاری آنلاین روازاده , عطاری آنلاین رازک , عطاري آنلاين , سایت عطاری آنلاین ,